Tom Hiddleston, în cărţi pentru rolul lui James Bond?

tom

Vestea nu a fost confirmată încă oficial, dar se pare că Tom Hiddleston, actorul din Thor, Crimson Peak şi Only Lovers Left Alive, este discuţii pentru rolul lui James Bond, pe care din 2006 încoace îl joacă Daniel Craig. Deşi Craig este obligat prin contract să apară şi în următorul film al celebrei francize, Bond 25, încă de anul trecut au apărut nume noi în cursa pentru rolul agentului 007: Henry Cavill, Idris Elba, Tom Hardy, Michael Fassbender… şi Tom Hiddleston, care, în urmă cu trei luni, declara în Sunday Times că este un mare fan al seriei şi că, dacă i s-ar oferi această oportunitate, ar trata-o cu cea mai mare seriozitate.

După lansarea peliculei Spectre, Daniel Craig a declarat pentru Time Out că nu îşi doreşte să revină în rolul lui James Bond: „Am depăşit această etapă. Am terminat. Tot ce îmi doresc este să merg mai departe”. Însă producătorii de la MGM nu sunt dispuşi să îl piardă atât de uşor şi chiar au hotărât să amâne filmările pentru următorul Bond şi să îi acorde actorului britanic o pauză mai lungă de gândire.

Daniel Craig în Spectre
Daniel Craig în Spectre

Conform contractului, Daniel Craig ar mai trebui să facă un film, dar rămâne de văzut dacă acesta va accepta sau nu oferta celor de la MGM. Cât despre Tom Hiddleston, mărturisim că nu ne-ar deranja absolut deloc să fie următorul Bond, James Bond.

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle