Toate fotografiile oficiale de la zilele de naștere ale Prințului George

printul george

Prințul George a împlinit duminică 5 ani, iar familia regală, ca în fiecare an, a publicat o fotografie oficială pentru a celebra acest moment.

Fotografia a fost făcută odată cu imaginile care marchează botezul fratelui său mai mic, Prințul Louis, la Clarence House, de fotograful Matt Porteous.

5 ani

printul george

Prințul George este primul copil al Ducelui și al Ducesei de Cambridge și al treilea în linia succesiunii la tron, iar familiei regală a făcut o obișnuință din a publica în fiecare an de ziua lui o imagine care să-l celebreze. Uitându-ne puțin în urmă la celelalte imagini, observăm că nu există un loc anume sau un setting special pentru fotografia de ziua Prințului, ci, de la an la an, familia regală publică acea fotografie care îl reprezintă pe micuț și care surprinde cel mai bine perioada în care se află.

Anul trecut, fotografia a fost făcută la Palatul Kensington, de fototograful Chris Jackson și îl surprinde pe Prinț zâmbind larg, ca în fotografia de anul acesta.

4 ani

printul george

Acum doi ani, când Prințul George împlinea 3 ani, familia a organizat un shooting special în grădina Clarence House, care-l surpindeau pe cel mic jucându-se.

3 ani

printul george

Pentru a marca aniversarea de doi ani, Prințul George a fost fotografiat la botezul Prințesei Charlotte, asemeni situației de anul acesta, când a fost făcută o singură ședință foto pentru ambele evenimente.

2 ani

printul george

Când Prințul George a împlinit vârsta de un an, Prințul William și Kate Middleton au celebrat cu o vizită la Natural History Museum, la expoziția Sesational Buttrflies. Fotografiile făcute în timpul acestei vizite au fost și fotografiile oficiale care au marcat aniversarea Prințului.

1 an

printul george

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle