Toate detaliile despre nunta glamorous a Pippei Middleton

În cazul în care veștile nu au ajuns încă la urechile voastre, Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton, se va căsători pe 20 mai cu James Matthews, managerul unui fond de investiții, fost pilot de curse. Și chiar dacă nu vorbim de o nuntă regală în adevăratul sens al cuvântului, în mod sigur va fi unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului, mai ales că Prințul William și Kate Middleton vor fi prezenți la ceremonie, alături de Prințul Harry și iubita lui, actrița Meghan Markle, care da, tocmai ce a fost inclusă pe lista de invitați!

Așadar, care sunt planurile Pippei pentru nunta de pe 20 de mai? Iată toate detaliile pe care le-am aflat până acum.

Logodna

James Matthews a cerut-o în căsătorie pe Pippa pe 17 iulie 2016, în timpul unei excursii la Lake District, un cunoscut parc național din nord-vestul Angliei. Buni prieteni de mai bine de zece ani, legătura amoroasă a celor doi a început în 2012, însă, la scurt timp, s-au despărțit. În 2015, Pippa și James s-au hotărât să mai acorde o șansă relației lor, iar de această dată, se pare că le-a ieșit așa cum trebuie.

Cine este James Matthews?

Dacă pe sora mai mică a Ducesei de Cambridge am tot stat cu ochii în ultimii ani, James Matthews intră de-abia acum în vizorul nostru. Milionarul în vârstă de 41 de ani este în prezent managerul al unui fond de investiții, însă cariera sa a început într-un mod mult mai palpitant, mai exact pe pista de curse, acesta câștigând mai multe competiții auto. Fratele mai mic al lui James, Spencer Matthews, a participat la mai multe show-uri de televiziune (de exemplu, The Bachelor UK și I’m a Celebrity), în cadrul cărora și-a câștigat reputația de bad boy, motiv pentru care i s-au interzis petrecerile până la nuntă. În orice caz, James și Spencer se vor integra excelent în familia regală, mai ales că amândoi au studiat la Eton, la fel ca Prințul William și Prințul Harry, iar părinții lor milionari dețin, printre altele, și un hotel exclusivist, Eden Rock St Barths, unul dintre favoritele lui Leonardo DiCaprio.

Unde va avea loc nunta?

Pippa Middleton și-a dorit o nuntă tradițională, așa că ceremonia religioasă va avea loc la Biserica St. Mark din Berkshire, lăcașul de cult frecventat dintotdeauna de familia Middleton. Petrecerea va fi organizată la conacul părinților ei, un domeniu de peste 70 000 de metri pătrați.

James Middleton (în față), Pippa Middleton, Carole Middleton (în stânga), James Matthews (în spate – stânga) și Michael Middleton.

Lista invitaților

Palatul Kensington a confirmat săptămâna trecută că Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea două roluri importante la nunta mătușii lor: George va ține trena rochiei de mireasă, în timp ce Charlotte va fi o micuță domnișoară de onoare. În schimb, Kate Middleton a refuzat rolul de domnișoară de onoare pentru Pippa, dorind ca ochii tuturor să fie îndreptați exclusiv asupra surorii sale! How cute!

Spencer va fi cavalerul de onoare al lui James, însă iubita acestuia nu a reușit să ajungă pe lista de invitați, și asta pentru că Pippa are o politică foarte strictă în privința celor care nu sunt căsătoriți sau logodiți: „no ring, no bring”. Cu toate acestea, Meghan Markle, iubita Prințului Harry, a fost strecurată pe lista invitaților, semn că relația, despre care au început să circule zvonurile la finalul anului trecut, este din ce în ce mai serioasă. Legăturile regale fac toată treaba, nu-i așa?

Rochia de mireasă

Încă nu a fost anunțat oficial designerul care va crea rochia de mireasă pentru marele eveniment, dar se pare că Giles Deacon, care a fost surprins recent acasă la Pippa, este unul dintre favoriți. O altă opțiune ar putea fi Sarah Burton, directorul de creație al casei Alexander McQueen, care s-a ocupat și de rochia de mireasă a lui Kate Middleton.

Indiferent de alegerea sa, Pippa va arăta excelent: asta putem paria încă de pe-acum!

Foto: hepta.ro

Cine este noua iubită a Prinţului Harry?

Categorii Lifestyle