Toamna ca un festival! Răsfaţă-te cu cele 6 arome noi ale deserturilor din gama Tartelette de la Paul

Tu ai aflat despre noua colecţie de tarte savuroase de la Paul, special pregătită pentru această toamnă? Maeștrii patiseri știu cât de mult contează ca ingredientele deserturilor tale preferate să se regăsească într-un mix perfect. De aceea, în plus față de clasicele tarte cu căpșuni și zmeură delicioasă, aceştia ți-au pregătit încă șase rețete cu arome noi și fructe de sezon, care îți vor încânta simțurile: ciocolată, pere, lămâie, zmeură și fistic, multifruits și caramel. Un real deliciu pentru iubitorii dulciurilor de calitate!

„Un adevărat «festival» al deserturilor, noua colecție de tarte aduce şase arome inedite pentru toți cei care trec pragul brutăriilor Paul. În fiecare an, ne dorim să aducem varietate pentru consumatorii noștri, iar anul acesta, cu Tartelette Festival am reușit încă o dată să oferim cele mai delicioase sortimente pentru cei care își doresc un moment de răsfăț culinar”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Pentru că la două tarte achiziţionate, vei primi una din partea casei, te aşteptăm în brutăriile Paul (inclusiv locaţiile Chariot) pentru a te bucura de fiecare aromă.

Delectează-te cu gustul irezistibil al noilor sortimente din colecția Tartelette și rezervă-ți un moment special pentru tine, încercând noile combinații cărora nu le vei putea rezista.

Categorii Lifestyle