Tipsuri de frumusețe de la Alice Peneacă

Alice Peneacă are mereu un aer fresh și asta ne place cel mai mult la ea. În plus, ne-a demonstrat mereu că este adepta principiului: less is more. Iată care sunt secretele sale atunci când vine vorba de frumusețe și îngrijire!

Mănâncă foarte sănătos, respectând câteva principii simple: dimineața mănâncă tot ce conține zahăr natural (fructe), la prânz carbohidrați, iar seara, proteine și grăsime sănătoasă. Nu mănânc mâncare procesată și încerc să îmi iau carbohidrații mai mult din legume., spune fotomodelul.

Are un păr frumos și plin de vitalitate, dar, fiind destul de solicitat pentru ședințe foto etc, necesită o atenție mai specială. Din când în când fotomodelul folosește ulei hidratant pentru vârfuri. Pentru că nu își permite să își tundă vârfurile pe cât ar fi nevoie, încearcă să folosească cât mai puține produse de styling și evită placa de păr sau ondulatorul.

Alice a mărturisit în mai multe rânduri că nu are o rutină strictă de beauty, dar că se îngrijește și încearcă să folosească  produse de calitate. Iar cât despre make-up, ei bine actrița preferă naturalețea, folosind de cele mai multe ori doar un pic de mascara și balsamul de buze.

Categorii Lifestyle