#TIPS Ce flori să cumperi în funcție de zodii

Știu că începutul lunii Martie vine împreună cu soare, căldură și cu o povară grea pentru bărbați: florile. Poate nu ești chiar cel mai priceput pe această temă, sau poate nu ți-ai întrebat niciodată iubita ce flori preferă. Prin urmare, dacă ești într-o situație de genul acesta, sfatul meu este să mergi la sigur: alege florile în funcție de zodie. Cum? Aflii puțin mai jos :).

Berbec

Berbecii sunt asociați cu încrederea în sine, energia și aventura care îi caracterizează. Lalelele orange sau crinul tigrat pot fi variantele care te scot din impas,

Taur

Încăpățânați, sensibil și senzuali, Taurii preferă trandafirii și crinii Stargazer.

Gemeni

Duali, expresivi, creativi și cu o imaginație bogată – Gemenii sunt adepții trandafirilor.

Rac

Racii sunt emotivi și sensibili, deși nu par așa la prima vedere. Florile perfecte pentru ei sunt trandafirii și crinii.

Leu

Mereu în centrul atenției, Leii vor să fie cap de afiș oriunde ar merge. Buchetele care conțin cale cu tije lungi și diverse asocieri de culori s-ar putea să fie cele mai potrivite alegeri.
Fecioară

Elegantă, organizată și cu un spirit de observație ridicat – Fecioara va aprecia cu siguranță un buchet de trandafiri roz pal, o alegere clasică.

Balanță

Fiind una dintre zodiile care pune preț pe cultură, eleganță și rafinament, nativa acestei zodii apreciază lucrurile delicate și evită detaliile ostentative. O alegere potrivită este un buchet discret de iriși într-o singură culoare.

Scorpion

Orice cadou i-ai face unei femei din această zodie, asigură-te că este unul surprinzător și misterios. Același lucru este valabil și pentru flori.

Săgetător

Semn al filozofiei și al religiei, o femeie Săgetător va aprecia un aranjament din flori diverse, fiecare cu o semnificație unică.

Capricorn

Conservatoare și rezervată, femeia Capricorn poate fi cucerită cu alegerile clasice cum ar fi trandafirii și gerbera.

Vărsător

Alege să mergi la sigur cu un buchet sofisticat, poate niște trandafiri într-o culoare mai specială?

Pești

Hortensiile, irișii și orhideele se pot combina într-un aranjament perfect pentru o femeie din Pești.

Categorii Lifestyle