Trend Challenge: Sase tinute perfecte pentru seara de Craciun

Fie că în acest an stați acasă, sărbătoriți Crăciunul în familie sau poate că vă veți afla la prieteni, în seara de Crăciun ne dorim cu toții să fim festivi. Așa că anul acesta va aducem, ca în fiecare alt an de A List magazine de până acum, cel de-al treilea episod dedicat ținutelor de Crăciun.

Împreună am găsit șase ținute care să poate fi purtate în seară aceasta sau mâine- unele sunt potrivite pentru zi, altele ideale pentru seara. Câteva dintre ele sunt chiar perfecte pentru a ieși în oraș, dacă vă numărați printre cei care preferă o masă la restaurant în această seară.

Oricum ar fi, am mizat amandoua pe câteva elemente cheie care să puncteze tematica fiecărei ținute. Am purtat roșu, leit-motivul sărbătorilor de Crăciun, tricotaje din mohair sau cașmir, material sclipicios- mai ales în ceea ce privește pantofii, un accent fun și interesant în ținutele de Crăciun, sau materiale cadrilate crăciunești. Atât timp cât unul dintre aceste elemente se va regăsi în ținutele voastre din această seară, veți știi că este un outfit care ne-ar plăcea și nouă!

Ce am căutat să evităm? Ne-am ferit de rochii mulate prea decoltate sau prea transparente, de orice element care să fie prea îndrăzneț. Iar dacă ne imaginăm Crăciunul acasă, cu siguranță nici nu își aveau locul. Am încercat în schimb materiale cosy sau imprimeuri în ton cu sărbătoarea. Dana de asemenea a integrat o piesă clasică, ia, în interpretarea foarte glamuroasă a Izabelei Mandoiu. Eu am încercat o ținută monocromă lila Venera Arapu în care mă simțeam foarte cosy, în timp ce Dana a ales să fie monocromă (și WOW!) în piele lăcuită de la Nissa. Fiecare ținută a fost punctată de pantofi statement: fie sandale cu perle sau stiletto din leopard, pantofi din beteală (de la Musette) sau botine albe, orice alegere ați face încercați să nu vă limitați: more is more de Crăciun!

Ne vedem săptămâna viitoare cu ținutele spectaculoase pe care le-am pregătit pentru Revelion.

Până atunci însă vă urăm un Crăciun Fericit, plin de bucurie, alături de cei dragi!

Categorii Video