VIDEO: Trend Challenge: Outfituri de Craciun

Cum ne apropiem de Ajunul Crăciunului, nu am putut să lăsăm deoparte provocarea de a pune laolaltă trei ținute perfecte pentru sărbători, the most wonderful time of the year.

Oricum ai alege să îți compui ținutele de Craciun, sunt câteva elemente pe cât de clasice pe atât de ușor de aplicat astfel încât să ai un outfit reușit. Roșul de Crăciun este ca negrul în tot restul anului: nu ai cum să îl eviți și nici nu ai avea de ce să o faci. Adaugă un element roșu: fie că alegi o piesă centrală așa cum am făcut eu în prima ținută – fie că îl găsești în detaliile micuțe, așa cum l-a inclus Dana în ultima ținută, în accesorii – poartă-l cu încredere!

Am ales de asemenea și materiale prețioase: eu am purtat o rochie de mătase de la Cloche sau niște pantaloni de catifea de la COS, în timp ce Dana a ales niște pantofi din catifea de la Bianca Heorgescu sau a purtat materiale neobișnuite așa cum este geaca din lac de la H&M.

Orice ai face însă, nu fi plicitisitoare și alege un element surprinzător! Fie că e vorba despre niște pantofi interesanți sau despre niște accesorii fun, așa cum sunt cerceii de la PinkMoss, ai grijă ca ținutele tale să fie condimentate cu un punct de atracție.  În plus, poți să alegi câteva elemente care în aperență nu se potrivesc așa de bine unele cu altele: niște pantaloni cadrilați, crăciunești, și niște tocuri punk, sau o rochie albă din denim și niște ghete pe gleznă din lurex auriu.

Am purtat în prima ținută o rochie Cloche și cizme Musette în timp ce Dana a purtat o rochie AerWear și botine Musette. În a doua ținută Dana a purtat o rochie Mango, cizme Mango, cercei Adelina Petcan și pulover COS, iar eu am purtat un top H&M, pantaloni de catifea COS, palton Cloche, geantă Mango și cercei Pink Moss. În a treia ținută am purtat piese de la H&M și Musette, iar Dana a purtat pulover și pantaloni Mango, geacă H&M și pantofi Bianca Georgescu.

Categorii Video