Tinereţe fără bătrâneţe

Oriflame NovAge

De aproape 50 de ani, Oriflame oferă soluţii inovatoare pentru îngrijirea pielii. Aşa cum ne-a obişnuit deja, în urma unor cercetări riguroase, brandul şi-a mărit de curând portofoliul cu o serie de produse de ultimă generaţie, care stau sub umbrela NovAge.

NovAge e un brand în sine şi se declină în trei game, care acţionează asupra nevoilor specifice care apar pe parcursul procesului de îmbătrânire. Îmbogăţite cu extract de celule de stem din plante şi fiind rezultatul unor inovaţii ştiinţifice, produsele sunt foarte eficiente, rezultatele fiind demonstrate prin teste clinice.

Pentru ca pielea să îşi recapete elasticitatea, mizează pe gama NovAge Ultimate Lift. Dacă vrei să reduci aspectul ridurilor, atunci NovAge Ecollagen e soluţia perfectă. Iar secretul tenului luminos este NovAge True Perfection. Fiecare dintre cele trei linii conţine cele 6 produse esenţiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loţiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi şi cremă de noapte.

skincare Oriflame

True Pefection NovAge

UltimateLift Oriflame