Tim Robbins divorțează de soția lui ”secretă”, care este româncă – Ioana Grațiela Brâncuși

tim robbins ioana gratiela brancusi divort

Prea puțina lume a știut până de curând că atorul laureat cu Oscar Tim Robbins (62 de ani) este căsătorit cu o româncă, Ioana Grațiela Brâncuși, mai tânără decât starul cu peste 30 de ani.

Cuplul a decis să divorțeze după o relație de cinci ani, iar cel care a înaintat cererea de divorț este însuși actorul.

Se pare că Tim Robbins și Ioana Grațiela Brâncuși s-au cunoscut în circumstanțe profesionale, în 2016, la compania artistică non-profit înființată de Robbins – The Actors Gang din Los Angeles, unde Grațiela lucra ca director de marketing, iar actorul era director artistic. Nu se știe exact când s-au căsătorit cei doi, dar prima lor apariție oficială împreună a avut loc în 2018, scrie Daily Mail, la premiera serialului HBO produs de Robbins, Here and Now.

tim robbins ioana gratiela brancusi divort

În noiembrie 2019, Ioana Grațiela Brâncuși a putut fi văzută purtând un inel cu diamant la premiera filmului Dark Watres, iar câteva săptămâni mai târziu, cuplul a fost fotografiat la un meci de hochei, alături de unul dintre fiii lui Robbins, Miles, și de nepoatele actorului.

tim robbins ioana gratiela brancusi divort

Tim Robbins nu a mai fost niciodată căsătorit până s-o întâlnească pe Grațiela Brâncuși, dar a avut o relație de lungă durată cu Susan Sarandon, din 1988 și până în 2009, în urma căreia au rezultat doi fii, Jack Henry, de 31 de ani și Miles Guthrie, de 28 de ani.

bull durham

Tim Robbins a câștigat în 2004 premiul Oscar pentru Cel mai bun rol secundar în filmul Mystic River și trei Globuri de Aur pentru rolurile din Mystic River, Short Cuts și The Player.

mystic river

Actorul este, de asemenea, protagonistul celui mai bun film din istorie, Shawshank Redemption (1994), în care joacă alături de Morgan Freeman.

tim robbins ioana gratiela brancusi

Potrivit rețelelor sociale, Ioana Grațiela Brâncuși a mai lucrat la PR Executive, PR Manager, în domeniul Digital Content și la o agenție de booking din București până să se mute în Statele Unite. A urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle