Tily Niculae la LOVE is FUN: “L-am cunoscut la 18 ani şi am ştiut că el va fi tatăl copiilor mei”

Tily Niculae a fost invitata la LOVE is FUN pentru a discuta cu Nicolai şi cu Gaşpar despre parenting. Mai exact despre cât de grea a fost trecerea ei de la o actriţă de succes la o mamă de succes care reprezintă, prin blog-ul ei, zeci de mame care o urmăresc zilnic:

Din câte am înţeles noi, nu a fost totul chiar roz. Ce a fost cel mai greu?

L-am cunoscut pe el la 18 ani şi am ştiut din prima că el va fi tatăl copiilor mei. La 24 de ani ne-am căsătorit şi la 25 am făcut-o pe Sophia. În sarcină am fost foarte fericită, dar apoi, când mi-au pus copilul la sân, am spus “Ia-o de pe mine”. M-a speriat toată responsabilitate.

Ce a fost greu?

Statulul. Înainte eram foarte libertină, iar apoi am rămas singură acasă cu Sophia.

De ce nu ţi-ai luat o bonă?

Pentru că am crezut că pot fi mama eroină şi îmi imaginam cum copilul îmi va fi foarte recunoscător mai târziu. Dar am întrat într-un fel de depresie postnatală. Deşi mama a avut şi ea aşa ceva, nu a recunoscut la mine niciun simptom, deşi urlam non-stop şi plângeam non-stop… Aveam anxietate, panică, frică. Şi m-am dus la un terapeut.

Dragoş te-a susţinut?

Da. Foarte mult. La noi, parentingul a fost o chestie foarte serioasă.

Copilul a fost sănătos?

Da. Numai că la 9 luni a început să aibă nişte convulsii… Chiar în noaptea în care am lăsat copilul la mama pentru prima dată şi am ieşit şi noi în oraş. Din cauza acestui şoc, mi-am apărut şi un psoriazis foarte nasol…

Urmăreşte  întreaga emisiune aici: