Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, a primit un inel de logodnă în valoare de 1,2 milioane de dolari

tiffany trump logodna

Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump și a actriței Marlei Maples, se mărită cu miliardarul Michael Boulos, după ce acesta a cerut-o în căsătorie la Casa Albă, cu un inel de logodnă de 1,2 milioane de dolari.

Tiffany Trump (27 de ani) a fost cerută în căsatorie weekendul trecut, la Casa Albă, și a făcut anunțul chiar în ziua în care tatăl ei, președintele SUA, Donald Trump, îi predă ștafeta președinției lui Joe Biden. Viitorul soț al lui Tiffany Trump, miliardarul în vârstă de 23 de ani Michael Boulos, a zburat până în Dubai pentru a alege inelul de logodnă, o bijuterie cu diamant de 13 carate, evaluată la peste un milion de dolari.

tiffany trump logodna

Viitoarea mireasă a făcut anunțul căsătoriei pe Instagram, unde a postat o fotografie cu viitorul ei soț și cu inelul de logodnă, creat de un celebru bijutier, Samer Halimeh, cunoscut pentru colaborările sale cu celebrități precum Oprah Winfrey, Sir Elton John sau Naomi Campbell.

tiffany trump logodna

tiffany trump logodna

Viitorul ginere al lui Donald Trump este moștenitorul conglomeratului nigerian Boulos Enterprises, iar Tiffany Trump este absolventă de drept a universității Gorgetown Law și unica fiică din cea de-a doua căsătorie a lui Donald Trump cu actrița Marla Maples.

tiffany trump logodna

”A fost o onoare pentru mine să celebrez multe momente istorice și să-mi creez amintiri alături de familia mea aici, la Casa Albă, iar cea mai specială dintre acestea este logodna cu Michael. Mă simt binecuvântată și nerăbdătoare să văd ce-mi rezervă acest nou capitol al vieții mele”, a declarat Tiffany Trump.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle