The Weekend, cea mai nouă cucerire a Angelinei Jolie?

angelina jolie the weekend

Angelina Jolie nu mai știe în brațele cui să-și caute consolarea după ce un tribunal din California i-a acordat ei și fostului ei soț, Brad Pitt, custodia comună a celor șase copii, lucru de neconceput pentru actriță.

După ce a petrecut mai multe zile la New York alături de primul ei soț, actorul Johnny Lee Miller, actrița în vârstă de 46 de ani a fost văzută la Los Angeles alături de artistul The Weekend (31 de ani), cu care ar fi luat cina la un restaurant de lux.

Angelina Jolie și The Weekend, pe numele real Abel Tesfaye, au fost văzuți părăsind restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica la scurt timp unul după celălalt și imediat au apărut zvourile conform cărora între cei doi ar exista o legătură romantică. Angelina și The Weekend nu au mai fost văzuți împreună până acum și nu se știe dacă între cei doi ar fi existat până recent vreo relație de prietenie, dar cântărețul a făcut referire la celebrele buze ale Angelinei într-una dintre piesele sale – Party Monster.

De altfel, se spune că una dintre fostele iubite ale lui The Weekend, cântăreața Selena Gomez, ar fi flirtat la un moment dat  cu Brad Pitt în 2016, când acesta încă era căsătorit cu Angelina.

Cea mai recentă relație cunoscută a lui The Weekend este cea cu Bella Hadid, de care s-a despărțit în 2019, după o poveste care a durat patru ani.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle