The Trend Report – Instacool

13

Recunosc, sunt dependentă de Instagram! Iată trei conturi pe care le urmăresc zilnic și au reușit să mă inspire. De la povești de viață reale, mesaje inspiraționale, poze cu încărcătură emoțională pâna la setup-uri eclectice și chiar poze alte sensuri pe care le poți da… mâncării.

 1942us

Christian Watson este cel care a reușit să-mi capteze atenția prin contul lui de Instagram. Fiecare poză are o poveste. Christian este grafician, iar fiecare postare pe care o face el reprezintă o stare, o emoție, o întâmplare din viața lui transpuăa prin desen, prin setup-uri ingenioase. Pozele au o poveste atât vizuală cât și scrisă. (Foto sus)

Idafrosk

Ida Skivenes este din Norvegia și a dus mâncarea la un alt nivel, transformând-o în adevărate opere de artă în farfurie. Pentru ea, felurile de mâncare trebuie să fie colorate, amuzante și creative. A început acestă călătorie culinară în 2012, iar pe parcurs a renunțat la job și are blog-ul http://idafrosk.blogspot.ro.

12

Humansofny

Emoție este cuvântul care descrie acest cont. Fiecare poză are un personaj cu o poveste de viață impresionantă. Fiecare click pe acest cont mă face să-mi doresc să intru pe blog-ul http://www.humansofnewyork.com și să citesc povestea completă a fiecărei fotografii.

14

Categorii Lifestyle