The Trend Report – Cool Collaboration

6

Întotdeauna mi-au plăcut colecțiile capsulă. Și asta pentru că mă atrage ideea cum viziunea diferită a două brand-uri poate deveni una comună. Iată câteva colaborari care au reușit să ne surprindă de-a lungul timpului prin design-ul cool.

Collete Concept Store X McDonald’s: Cel mai cool concept store din Paris, Colette a colaborat cu McDonald’s în primăvara anului trecut pentru realizarea unei colecții capsule. Tricouri, carcase de telefon, agende, eșarfe au fost câteva din componentele acestei colaborări. Acestea au avut imprimate produsele iconice de la McDonald’s: Big Mac, Happy Meal, Sundae. (Foto sus) 

Coca Cola X Play Comme des Garçons: În 2012 Ashley Shen a creat design-ul cool pentru cutiile de Coca Cola făcute împreuna cu Play Comme des Garçons.

4

Clarisonic X Keith Haring: Care este legătura între artă și produsele de îngrijire facială? Niciuna. Dar colaborarea între Clarisonic și faimoasele desene ale lui Keith Hering ne-a arătat că nimic nu este imposibil.

5

Converse X Missoni: Printul zig-zag al brand-ului Missoni s-a încadrat perfect pe acea pereche clasică de Converse. Tenișii Chuck Taylor All Stars făcuți de Converse în colaborare cu Missoni au fost de impact. A fost un fenom global, mai ales datorită rețelelor de socializare, Twiter și Instagram, unde toate lumea a postat feet selfies. http://www.missoni.com/experience/en/moment/feet-selfies-with-converse-x-missoni/

7

Emilio Pucci skateboard: La prima vedere skateboard-ul ne duce cu gândul la un sport extrem, dar nu și atunci când este făcut în colaborare cu Emilio Pucci. Sunt două modele, The street shape și The Cruise Shape.

8

Categorii Lifestyle