The High Street Edit: Piese la prețuri accesibile, dar care par mult mai prețioase

c1

Dacă ai de gând să te răsfeți cu niște shopping, dar contul tău bancar nu pare prea fericit de acest lucru, am soluția ideală: uitându-te la piesele de mai jos, nu ai putea bănui că provin din magazine de high street, ci ai fi înclinată să crezi ca vin direct de pe rafturile unor branduri de lux. Mai exact, arată senzațional, și toate pot fi achiziționate la prețuri extrem de accesibile!

Mă îndrăgostisem de un top cu paiete din colecţia Tom Ford, dar între timp l-am găsit pe cel de mai jos, şi mă bucur enorm, căci nu numai că este la o fracţiune din preţ, ci are o croială senzaţională. E perfect de purtat cu la un party, cu o fustă din piele sau chiar şi ziua, cu o pereche de skinny jeans negri.

untitled-3_0000_layer-10

Top H&M – 159 lei – aici

Salopeta este una dintre piesele la care o croială fără cusur este vitală, căci altfel riscă să cadă absolut bizar pe siluetă. Cea de mai jos întruneşte condiţia, plus că are un print stil pijama super cool. A se purta cu loafers sau slippers pentru brunch sau cu pantofi cu toc şi un blazer drapat peste umeri pentru seară.

untitled-3_0004_layer-6

Salopetă Mango – 249,90 lei – aici

Croiala inedită a acestor pantaloni îi face să pară extrem de preţioşi. De fapt, îi poţi achiziţiona la un preţ extrem de accesibil. Poartă-i cu pantofi cu toc, pentru a alungi optic piciorul, şi cu un top din catifea.

untitled-3_0008_layer-2

Pantaloni Zara – 149,90 lei – aici

Broderia florală de pe această rochie este extrem de bine realizată şi în plus, piesa bifează un trend important al sezonului, prin intermediul volanului de pe tivul de jos.

untitled-3_0003_layer-7

Rochie Zara – 149,90 – aici

Nu ar trebui să treacă iarna fără să faci rost de un pardesiu de inspiraţie masculină. Poartă-l cu absolut orice, de la look-uri casual la rochii ultra-elegante.

untitled-3_0006_layer-4

Pardesiu Mango – 549,90 lei – aici

Ai nevoie neapărat de un clutch pentru petrecerile de sărbători. Eu ţi-l recomand pe acesta, care dă impresia că este o piesă extrem de preţioasă, dar care vine la un preţ foarte avantajos.

untitled-3_0005_layer-5

Geantă Zara – 199,90 lei – aici

Mai mult ca sigur ai auzit deja de nenumărate ori că dintre toate materialele, catifeaua este vedeta clară a sezonului. Aceşti saboţi din catifea nu numai că arată ca şi când provin dintr-o colecţie high end, ci pot fi purtaţi chiar şi când temperaturile scad, cu o pereche de şosete. Nu ştii cum să asortezi şosete cu pantofi decupaţi? Află de aici!

untitled-3_0009_layer-1

Saboți ASOS – 252 lei – aici

Regula de aur pentru a face ca bijuteriile la preţuri accesibile să nu îşi trădeze valoarea este să ocoleşti piesele cu detalii strălucitoare, care imită cristalele sau pietrele preţioase. Desigur, există şi excepţii, cum ar fi aceşti cercei care sunt extrem de bine realizaţi, astfel încât par mult mai preţioşi decât sunt de fapt.

untitled-3_0007_layer-3

Cercei Zara – 59,90 lei – aici

După cum spuneam mai sus, este de preferat ca în cazul bijuteriilor care nu sunt scumpe, să alegi variante minimaliste. Această brăţară, de pildă, este exemplul perfect. O poţi cumpăra într-o mărime mai mare pentru a o purta pe braţ, în loc de încheietură, pentru un look exotic.

untitled-3_0001_layer-9

Brățară H&M – 16,90 lei – aici

De când am pus prima oară ochii pe aceşti pantofi, m-am îndrăgostit iremediabil. Sunt îmbinarea perfectă dintre romantic şi edgy, şi sunt impecabil realizaţi, astfel încât ai putea pune pariu că provin dintr-o colecţie de lux.

untitled-3_0002_layer-8

Pantofi Zara – 179,90 lei – aici