The Face of Romania: fiecare chip spune o poveste!

the face of romania huawei

Săptămâna trecută, A List Magazine a câștigat pentru a doua oară consecutiv locul I la gala Digital Divas, prilej numai bun să ne adunăm în redacție și să sărbătorim împreună un premiu pe care l-am câștigat în primul și în primul rând datorită vouă.

În urmă cu mai bine de un an, Andreea Esca a avut o idee unui proiect online bazat pe video, dar și pe un conținut diferit de tot ce există pe piață, așa că am făcut o gașcă mare și ne-am pus pe treabă, încercând în fiecare zi să venim cu idei noi, să evoluăm și, bineînțeles, să ne distrăm pe cinste. Pentru că da, A List Magazine înseamnă foarte multă muncă, dar și distracție pe măsură. Povestea noastră e la început acum, încă experimentăm, încă încercăm să aflăm ce ne place nouă și, desigur, ce vă place vouă (acceptăm oricând sugestii, ba chiar ne-am bucura să ne dați feedback în mod constant). Însă vom fi mereu atenți, energici și autentici, vom căuta să vă inspirăm cu poveștile noastre, dar și cu cele ale unor oameni extraordinari și vom încerca să vă aducem zâmbetul pe buze în fiecare zi – da, trecem prin atâtea situații comice în fiecare săptămână, încât este imposibil să nu râdeți cu/de noi.

Și dacă tot vorbeam mai sus despre povești, noi vă propunem cel mai simplu mod de a afla poveștile oamenilor speciali din jurul nostru, indivizi pe care poate că nu îi știți, dar care merită să fie cunoscuți.

Huawei își propune să contribuie activ la promovarea imaginii țării și a românilor, prin intermediul unei campanii de comunicare concentrată pe portretele acestora. Astfel, pornind de la conceptul conform căruia „Fiecare chip spune o poveste”, cei mai talentați fotografi surprind timp de două luni, cu modelele de vârf ale gamei P10 (Huawei P10 și Huawei P10 Plus), portretele a sute de români cu povești interesante și inspiraționale.

Mai mult, în etapa următoare a campaniei, și românii vor putea participa activ la campanie: aceștia sunt invitați să încarce la rândul lor portretele celor pe care îi admiră sau despre care consideră că reprezintă cu succes ‹Fața României›. Pentru fiecare portret încărcat, Huawei va contribui cu 10 mile pentru ca o persoană din afara țării să viziteze România*.

„Am observat că românii sunt mândri de țara lor și de poveștile proprii sau ale cunoscuților, însă vor să aibă ocazia să împărtășească cu întreaga lume o altă ‹Față a României›. Vârfurile noastre de gamă ale familiei P (P10 și P10 Plus), smartphone-urile care integrează o funcție dedicată portretelor expresive, sunt uneltele potrivite pentru a surprinde chipuri în spatele cărora se află unele din cele mai frumoase povești ale românilor. Așa că, ideea campaniei a venit natural: de ce să nu surprindem și să împărtășim cu lumea întreagă portretele cu care românii se mândresc?”, a declarat Fred Wangfei, Director Huawei Consumer Group România.

Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Marius Bărăgan, Călin Stan și Andrei Runcanu sunt fotografii care au surprins până acum portretele românilor ale căror povești merită împărtășite cu ajutorul modelelor Huawei P10 și Huawei P10 Plus.

Vizitatorii se vor putea implica activ în campanie*, vor găsi sfaturi de fotografiere pentru a surprinde portrete expresive și se vor inspira din imaginile strânse de fotografi pe website-ul campaniei: www.faceofromania.com.

*Campania se va derula în perioada mai-iunie 2017, iar utilizatorii vor putea încărca portrete în intervalul 31 mai-30 iunie, până când va fi atins pragul de 100.000 mile, aferent încărcării a 10.000 portrete. Mai multe detalii despre mecanismul campaniei sunt disponibile în secțiunea Regulament, de pe site-ul www.faceofromania.com.

(P)

Categorii Lifestyle