The Brunch Affair: Ne vedem la petrecere pe plajă?

img_6571---copy

Este vară, sezonul în care dorința de distracție crește. V-ați plictist de petrecerile care au loc doar noaptea și simțiți nevoia unui eveniment altfel? Ce spuneți de un brunch la malul mării? Vineri, pe 22 iulie, seria de petreceri Summer Flirt se transformă în Summer Lust, pe plaja din nordul stațiunii Mamaia, laKazeboo Beach.

Ca de fiecare dată, există un dress code. Găsește cea mai cool combinație de white & cooper and make an impression! Mai multe detalii legate de event găsiți pe pagina oficială de Facebook.

img_5469---copy-min

The Brunch Affair este mai mult decât o petrecere, este un pretext social de a te bucura de o întâlnire cu prietenii și a petrece din timpul zilei până seara târziu.

Pentru că da, trendul petrecerilor s-a schimbat considerabil în ultima vreme. Dacă înainte era cool să fii pe guestlist-ul cluburilor de noapte, unde nu toată lumea avea acces, acum este cool să participi la party-uri „de zi, care reușesc să-ți ofere porția de distracție de care ai nevoie. Ideea de petrecere este dusă la un alt nivel, unde fiecare detaliu a fost gândit să întregească experiența și să o facă de neuitat: de la tematică la mici surprize și cadouri, la sound-ul muzicii absolut electrizant, până la acei oameni frumoși care reușesc să facă deliciul petrecerii.

Acum, The Brunch Affair duce această atmosferă vibrantă pe plajă, pentru un party care de data aceasta va dura toată noaptea. Pentru ca nu-i așa, ce-i mai frumos decât să dansezi sub clar de lună cu briza mării pe fundal? Dacă vreți să intrați în atmosferă aveți în video-ul de mai jos câteva cadre de la petrecerea anterioară Garden Party.

Categorii Lifestyle