Update de primăvară pentru garderoba masculină

Dacă fetele abia aşteaptă primăvara pentru a avea scuza perfectă pentru un pic de shopping, sub motivul că se cere un update al garderobei, cu bărbaţii de ce ar sta lucrurile altfel?

Mai ales când noua colecţie TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, abia ce a ajuns în magazine, iar piesele pe care le include sunt nu numai cool şi practice, ci vin şi la preţuri extrem de accesibile!

Noua colecție TEX e în linie cu tendințele internaționale din moda masculină – elemente de inspirație atletică, croieli clasice cu câte un twist inedit, suprapuneri, imprimeuri grafice, și nuanțe vii, calde – toate îmbinate pentru a compune o colecție cu aer optimist și tineresc, care pune în prim-plan ideea de. #modacuchefdeviata.

Iată câteva dintre contextele în care poţi încerca piesele din colecție:

Business

Evident, nu puteau lipsi cămăşile de la această categorie. În colectia TEX, pe lângă cămăşi clasice, în tonuri uni, ai să găseşti şi variante fresh – din bumbac texturat, ori cu printuri discrete în dungi sau carouri. Îndrăzneşte să înlocuieşti clasica cămaşă albă cu una dintre aceste variaţiuni!

Pe lângă cămăşi ai să găseşti şi pulovere din lână moale, fină şi subţire, care pot fi purtate la birou în cazul în care nu lucrezi într-un mediu în care se cere obligatoriu cămaşă. Aceeaşi regulă se aplică şi în cazul tricourilor polo (care vor arăta senzaţional cu un blazer pe deasupra, şi pe care le găseşti în fel şi fel de nuanţe, de la cele neutre la variante vesele şi aprinse).

Tot în colecţia TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, ai să găseşti fel şi fel de modele de curele din piele sau de cravate (ai la dispoziţie nu numai diverse patternuri, ci şi diferite mărimi, de la cravate skinny la opţiuni mai late, pentru a se potrivi oricărui fel de siluetă şi oricărei preferinţe – optează pentru cravate înguste dacă eşti subţirel, şi pentru modele mai late dacă ai o siluetă mai robustă).

SHOP THE STORY

Casual

În primul şi în primul rând, trebuie să subliniez – nu ai să găseşti tricouri mai accesibile şi mai cool nicăieri altundeva! Ai nuanţe nenumărate din care să alegi (neutre, tonuri aprinse, tonuri sobre – orice îţi doreşti!) şi, în plus, ai şi variante cu printuri grafice sau cu patternuri fun.

Urmează apoi jachetele – preferatele mele din colecţia actuală TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, sunt cele în nuanţe bleumarin, cu accente sporty (în special cea cu detalii albe, care creează un contrast super!).

Mai găseşti sweatshirturi şi pulovere din lână fină (pe care precis o să vrea să le împrumute şi iubita ta!), iar în ceea ce priveşte pantalonii, opţiunile sunt din nou abundente: modele cargo, jeanşi cu croială clasică, uşor retro, sau pantaloni ultra casual şi confortabili, din bumbac 100%.

SHOP THE STORY

Formal

Cine a spus că e nevoie neapărat să cheltuieşti o grămadă de bani pentru a arată prezentabil al un eveniment elegant? În colecţia TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, ai să găseşti nu numai o mulţime de opţiuni de cămăşi (cu diverse tipuri de croieli, clasice sau slim fit), în diverse nuanţe, dar şi pantaloni eleganţi pentru costum!

Bineînţeles, eşti acoperit şi în privinţa accesoriilor – cravate de tot felul (skinny sau late) şi curele din piele în nuanţe clasice de maro, bleumarin sau negru.

SHOP THE STORY:

Poate cea mai bună parte a colecție TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, este că include, după cum poți observa mai sus, piese versatile, care pot fi mixate în fel și chip, indiferent de context, rezultatul fiind mereu unul stylish și plin de individualitate.

(P)