Cea mai fun colecţie de primăvară pentru copii

Am vorbit despre update-uri ale garderobei pentru noul sezon (primăvara merită o mică reînnoire, nu? Mai ales dacă este vorba despre piese practice, pe care le poţi purta nu numai în viitorul apropiat, ci şi în sezoanele următoare, şi care, în plus, vin la preţuri extrem de accesibile).

Să nu uităm, aşadar, de copii – În cazul lor, nu putem vorbi despre cum vor purta aceste haine ani de-a rândul, din simplul fapt că… copiii cresc. Hainele din colecţia TEX, distribuită exclusiv în Carrefour, sunt însă atât de practice şi de durabile încât pot fi purtate cu succes de fraţi sau surori mai mici – deci, practic, îşi servesc totuşi rolul de piese atemporale.

Noua colecție TEX, este centrata în jurul unui concept cât se poate de optimist – #modacuchefdeviata. Acest lucru se traduce prin nuanţe exuberante la pachet cu detalii jucăuşe. Materialele sunt confortabile și foarte rezistente, pentru a se putea plia pe umorul și spontaneitatea fiecărei clipe a copilăriei.

Pentru fete

Pantaloni din bumbac în toate nuanţele curcubeului – de purtat cu tricouri la fel de vesele, cu printuri grafice sau cu delaii girly, colanţi cu accente glam (detalii glitter sau imprimeuri subtile cu steluţe sau inimioare), şi fuste scurte din denim – le găseşti pe toate în colecţia TEX, distribuită exclusiv în Carrefour.

Topurile au primit acelaşi tratament precum pantalonii – sunt decorate cu motive dulci şi inserţii de glitter, sau imprimate cu personaje îndrăgite din desene animate sau poveşti clasice.

Pentru zilele răcoroase (sau pentru excursii la munte), de neratat este vesta din fâş în cea mai aprinsă şi sweet nuanţă de roz! Iar în ceea ce priveşte accesoriile, şapca roz cu steluţe mă face să îmi doresc să existe şi o variantă pentru adulţi!

SHOP THE STORY

Pentru băieţi

Pantaloni făcuţi să scoată la iveală aventurierul din el (a se citi „practici şi durabili”), în nuanţe vesele şi vii. De asemenea, pantalonii de trening primesc un update cool – vin în versiuni din bumbac texturat sau cu print camuflaj. Toate în colecţia TEX, distribuită exclusiv în Carrefour.

Sweatshirturile sunt, după mine, piesele de rezistenţă ale noii colecţii. Vin fie cu imprimeuri clasice (dungi orizontale), fie cu printuri grafice, fie cu un model care pare ştanţat în material, creând un efect inedit.

Tricourile vin şi ele în toate versiunile posibile, aşa că nu există şanse să nu găseşti ceva pe gustul tău şi al puştiului tău – cu grafisme, cu gulere polo, cu mâneci lungi şi buzunar în piept, sau cu croială clasică, şi în culori aprinse.

SHOP THE STORY:

Culorile exuberante și imprimeurile jucăușe și transformă colecția TEX pentru copii, disponibilă exclusiv în Carrefour, într-o ocazie prin care puștii mai mari sau mai mici să își exprime vitalitatea și pofta de viață.

(P)