Terre de Lumière, noul parfum magic creat de L’Occitane

Chiar și prin numele său, Terre de Lumière ne duce cu gândul la aerul misterios al asfințintului. Noul parfum L’Occitane capturează lumina magică al apusului din Provence într-un parfum semnătură, care pune bazele categoriei gurmand-aromatice. Acesta surprinde într-un mod inedit starea de bine resimţită atunci când lumina caldă a apusului îţi învăluie pielea și simțurile. Este un parfum personal, intim, care va fi perceput diferit de fiecare persoană, în funcţie de experienţa, amintirile şi emoţiile sale.

Terre de Lumière reunește note gurmande și note aromate, acest contrast fiind esențial, oferindu-i parfumului mister și unicitate. În compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale în procent de 50% și materii prime rare Orpurs: bergamotă, seminţe de ambrette, lavandă fină, ceară de albine și boabe de tonka. Mierea de lavandă, un alt ingredient reper pentru Provence, este cea care conferă nota de mijloc gurmandă, dulceagă, reconfortantă.

Parfumul este creat în parteneriat cu Givaudan, lider internațional în parfumerie, Terre de Lumière este lucrarea colaborativă a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec.  Dacă vrei să experimentezi și tu mireasma gamei Terre de Lumière, aceasta este disponibilă în exclusivitate în magazinele proprii si în farmaciile Sensiblu selecționate și include apa de parfum, varianta de 50 și 90 ml, gelul de duș, loțiunea de corp, crema de mâini și săpunul parfumat.

Dacă de ceva timp căutai un parfum de care să te îndrăgostești instant, încearcă noul Terre de Lumière care te va transpune într-o poveste unică.

Sursă foto: L’Occitane

Citește și:

Cum să ai un parfum rezistent