Teodora Enache, o voce pe care trebuie să o descoperi și tu

Dacă încă nu i-ai ascultat piesele, acum e momentul să o faci, pentru că vocea caldă a Teodorei Enache te va cuceri din prima clipă! De curând, artista a lansat o piesă nouă în care încearcă adune o parte din esența unei zile magice, a unei tradiții importante: Sânzienele. Cu o instrumentație amplă, inflexiuni în egală măsură jazz și ambientale și o interpretare vocală într-un crescendo răvășitor, Sânzienele este o veritabilă cale către un alt tărâm, unul în care timpul curge într-un ritm diferit.

„Cântând Sânzienele, înfăptuiesc un ritual prin care ajung într-un spațiu magic, unde timpul stă pe loc. Un spațiu în care porțile cerurilor se deschid… trebuie doar să știi a le privi. Un spațiu de care știu că îmi este dor, iar prin muzică îl pot accesa. Le mulțumesc muzicienilor care m-au acompaniat în această călătorie unică”, a declarat Teodora.

Într-o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani, Teodora Enache s-a reinventat permanent, abordând genurile jazz și world music în maniere cu totul și cu totul speciale. Celebrul fondator al Atlantic Records, Ahmet Ertegun (care urma ulterior să devină mentorul său), declara, după ce a ascultat-o pe Teodora cântând, că a simțit aceeași bucurie și vitalitate ca atunci când a auzit-o pentru prima dată pe Ella Fitzgerald. În prezent ea pregătește spectacolul Profetul, bazat pe cartea cu același nume de Kahlil Gibran, care va avea premiera la toamnă.

Foto: Blue Cat Studio

Categorii Lifestyle