Tendințe manichiură: ce se poartă în acest sezon

Vrei ca unghiile tale să fie în acord total cu ceea ce au purtat modelele pe podiumurile săptămânii modei de la New York, Milano, Londra sau Paris pentru acest sezon toamnă/iarnă 2018-2019? Află care sunt trendurile cheie ale acestui sezon.

  •  Verde army, musai decorat cu “medalii aurii”. Kaki-ul este una dintre culorile acestei toamne și este un must să se regasească în manichiura . Acesta poate fi completat de paiete aurii, cu aspect nefinisat, ce pot contura unghia de jur împrejur.
  • Strălucirea cabaretului și a burlesque-ului retro se regăsește în acest sezon și pe unghii. Ne putem inspira de la Dita von Teese și celebra ei manichiura half moon, care acum este în tendințe.
  • Nuanțele mai reci, glaciare. Nuanțele ce ne duc cu gândul la temperaturi scăzute sunt iarași un trend cheie pentru Toamnă/Iarnă 2018. Vorbim aici despre nuanțe de lila, vernil, bleu, gri, inspirate din Aurora Boreala, fenomen ce se poate vedea foarte des la poli. 
  • Texturi diferite pe aceeași unghie. Efectul 3D face și el parte din tendințele de final de an. Culori precum onyxul, negrul obsidian se regăsesc în acest trend și puteți să vă jucați cu ele pentru a crea diverse modele în relief.
  • Nuanțe de galben pastel, bej, roz pal sau gri rece pot fi folosite cu încredere pe unghii în lunile ce urmează. Un exemplu concret? Colecția Rendez Vous Phenom de la Jessica Cosmetics. Ele pot fi aplicate pe unghii nude sau chiar pe negative space, creând forme geometrice inegale.
  • Nuanțele fluo au revenit în tendințe. Le vezi pretutindeni: în revistele de fashion, pe podiumurile de modă și pe blogurile pasionatelor de manichiură din întreagă lume. Ojele Fluo Melkior sunt extrem de rezistente, asigurând o acoperire foarte bună și uscare rapidă.
  • Oja semipermanentă se menține în preferințe, fie că vorbim despre finish mat, glossy sau metalic. Gama Cupio To Go! este foarte populară în rândul profesioniștilor și se laudă cu peste 300 de nuanțe. Ojele semipermanente Cupio To Go! asigură acoperirea perfectă atât a unghiilor naturale, cât și a celor artificiale,
    sunt ușor de aplicat și rezistă până la 3 – 4 săptămâni.