Tendințele în make-up toamnă/iarnă 2018 vin de la New York Fashion Week

Săptămâna trecută a fost marcată de unul dintre cele mai importante evenimente ale anului – New York Fashion Week. Am scanat toate aparițiile și propunerile designerilor în materie de beauty și am ales câteva look-uri reprezentative pentru tendințele toamnă/iarnă 2018.

  1. Au Naturel

Nu este un secret faptul că se poartă look-ul natural. Este prezent atât în machiajele de pe podium, cât și la capitolul hairstyle, unde s-a renunțat la coafurile foarte studiate și se merge din ce în ce mai mult pe look-uri naturale.

Marchesa și Michael Kors propun pentru sezonul toamnă-iarnă un look simplu, feminin, cu accente subtile de blush în nuanțe plăcute de roz și somon. Poți completa machiajul cu un ruj asortat cu nuanța fardului de obraz și un strat fin de mascara.

  1. Gene XXL

De ce să nu ieși din tipare și să nu alegi evidențierea genelor inferioare? Jeremy Scott ne propune un look futurist: o explozie de culoare temperată de un bob foarte definit la nivel de hairstyle, iar pentru machiaj ne prezintă linii grafice în culori neon puse în valoare de gene supradimensionate. Designer-ul a explicat că, în viziunea lui, așa ar arăta majoritatea femeilor în anul 3000.

  1. Graphic Eyes

Prabal Gurung a preferat un machiaj minimalist al tenului, însă accentuat de note grafice la nivelul ochilor. Regăsim linii puternice de tuș în nuanțe de albastru, verde sau orange. Tendințele sunt nuanțele tari, care ies în evidență.

Rămânem în zona colorată a podiumului, unde Anna Sui propune un smokey ușor nefinisat în nuanțe de albastru electric, completat de buze burgundy.

FOTO: Hepta

Text de Maria Ștefan (beauty editor Alistmagazine.ro)