Tendințe în machiajul de toamnă – Ție care ți se potrivește?

machiaj toamna

Evenimentele internaționale la care participă vedetele ne arată nu numai tendințele din fashion, dar și pe cele de make-up. Iată care sunt elementele-emblemă în ceea ce privește machiajul pentru sezonul rece. Ție care ti se potrivește?

Ruj corai-portocaliu

Culorile aprinse trec din moda verii în cea a toamnei și se potrivesc de minune unui ten măsliniu. Alege un ruj portocaliu pentru o ținută all-black, pentru o pată de culoare.

ruj corai

Piele glowy

Un ten curat și luminos nu se demodează niciodată. Folosește iluminator pe cele mai înalte puncte ale feței, alege un blush în nuanțe naturale și un ruj nude, iar pentru ochi – un machiaj soft- smokey.

glowy

Buze nude

Un no-make-up make-up completat de buze nude, peste care se aplică un gloss transparent pentru mai mult volum – acest tip de machiaj avantajează toate tipurile de trăsături și toate tonalitățile pielii.

nude

Farduri metalice

Fardurile metalice pentru pleoape dau startul petrecerii. În nuanțe de cupru, gri sau verde, abuzează de ele fără teamă în această toamnă

metalic

Machiaj frosty-ice

Acest tip de de machiaj este potrivit pentru pielea deschisă la culoare. Aplică iluminator din abundență și un ruj metalic cu subton albastru pe buze. Pentru a balansa aportul de icy-metalic, conturează-ți ochii cu eye-liner negru și aplică mascara de volum și chiar și gene false.

frosty ice

Eyeliner colorat

Dacă nu esti adepta machiajului în nuanțe nude, care doar evidențiază trăsăturile, conturează-le cu culori. Joacă-te cu un eyeliner verde, violet sau albastru și asortează-l cu bronzer și cu un gloss în nunaâe naturale.

eyeliner colorat

Foto: Hepta