Tendințe în frumusețe: stilul Garçonne Chic&Glamour

Ce machiaj se poartă în 2019, pe ce elemente mizăm pentru a obține un rezultat natural și cum putem avea grijă de tenul nostru în această iarnă? Află imediat tendințele care stăpânesc zona de beauty în acest an!

Înainte de orice machiaj, să nu uităm însă, că este important să ne îngrijim corect pielea. Un machiaj reușit se vede pe un ten bine îngrijit. Așa că să nu uităm să ne demachiem în fiecare seară și să folosim produse de îngrijire de calitate corespunzătoare tipului nostru de ten. Deoarece suntem în plină iarnă, tenul are nevoie de mai multă hrănire în această perioadă. Un balsam demachiant poate fi alegerea inedită, deoarece curăță delicat impuritățile tenului și nu usucă pielea.

Clinique Take The Day Off, 155 lei

Anul 2019 aduce schimbări și noutăți în industria de beauty, devenind predominant stilul Garçonne Chic&Glamour (anii ‘50-‘60). Inspirat din ținutele bărbătești, acest stil feminin și androgin se remarcă prin elemente simple, relaxate. Conturarea excesivă a tenului iese din discuție în acest an și este înlocuită de look-urile naturale, sprâncene wild și clasicul eyeliner.Abordarea cât mai relaxată este cheia acestui stil, așadar machiajul nu trebuie să fie unul încărcat, ci cât mai simplu și fresh.

Giorgio Armani Eyes to Kill Proliner, 169 lei

“2019 este anul în care mizăm pe naturalețe, buzele nude fiind o alegere perfectă. Dacă vrem o variantă mai curajoasă, putem opta pentru rujuri în culori închise, însă culori inspirate din natură, cum ar fi nuanțele derivatele din maro”, declară Diana Baicu, Director General Top Line

Poți avea toate nuanțele pe care ți le dorești în aceeași paletă, așadar noi îți sugerăm paleta de la Kryolan care conține 12 rujuri printre care se numără atât culori neutre, calde, tonuri de roz, roșu, până la nuanțe închise de maro și burgundy.

Paleta Kryolan Rujuri 12 Nuante Clasic 1, 380 lei

Se poartă în continuare privirile conturate, pline de volum, iar pentru acest pas îți sugerăm să folosești din plin mascara. Genele lungi pot schimbă în totalitate aspectul unui machiaj, fiind un element cheie.

Mascara L’Oreal Volume Million Lashes, 44 lei