Tehnologiile cool ale momentului

Recomandările echipei OPPO pentru cititoarele A List Magazine

Tehnologiile momentului îți pot transforma fiecare zi într-una mai productivă și, la fel de important, mai inspirată! Tocmai de aceea am provocat trei femei din lumea tehnologiei să îți recomande gadgeturile lor preferate, care te vor ajuta, cu siguranță, să surprinzi conținut artistic și să rămâi mereu conectată!

Alexandra Răuț – Brand Manager OPPO România

„Smartwatch-urile au devenit deja un accesoriu nelipsit din garderoba femeii active, însă multora le este greu să găsească echilibrul perfect dintre design și tehnologie. Cu OPPO Watch alegerea e simplă, fiindcă acest accesoriu inteligent îți face viața mai ușoară. Eu îl folosesc de mai bine de jumătate de an, iar funcțiile sale de fitness m-au ajutat să mă antrenez mai eficient. Cât despre display-ul personalizat în funcție de ținuta mea – acesta e micul meu răsfăț vestimentar de zi cu zi.”

Alina Munteanu – PR Manager OPPO România

„Ecranul este foarte important atunci când alegi un telefon, pentru că un ecran generos, luminos, ce răspunde rapid, îți poate ușura foarte mult sarcinile zilnice. Iar în cazul smartphone-urilor OPPO Find X3 Pro avem un ecran de 6,7 inci cu un milliard de culori, care redă imagini și video-uri într-un mod cât mai realistic.”

Crina Stoian – Digital Specialist OPPO România

„Cine nu ar posta și mai des în social media, dacă ar reuși să realizeze on the go conținut artistic? Cam toată lumea, nu-i așa? Smartphone-urile OPPO integrează tehnologii inovatoare, precum algoritmi AI, îți oferă șansa de a realiza clipuri la o calitate a imaginii extraordinară, pe lângă fotografiile fără cusur, indiferent de condițiile de iluminare.”

Categorii Lifestyle