Tehnologie ultra-smart pentru ten întinerit, cu FOREO BEAR

FORWEO BEAR, Dispozitiv FOREO BEAR

Vești bune pentru skinintellectuals & skin lovers! Foreo ne captează din nou întreaga atenție cu cea mai recentă soluție pentru prevenirea îmbătrânirii pielii. Este vorba despre dipozitivul BEAR™.

Cine vrea să fie mereu tânăr? Mâna sus! Corect! Nu e niciun secret că toate ne dorim să menținem cât mai mult timp pielea cu aspect fresh, întinerit. Studii recente arată o creștere importantă a numărului pacienților care recurg la tratamentele injectabile și la proceduri cosmetice la salon, dar ce ar fi să alegem the easy way? NO pain, no gain!

Ce este BEAR™?

Dispozitivul BEAR™ este antrenorul tău personal pentru tinerețea tenului. Acesta folosește pulsații avansate T-Sonic™ și microcurent pentru a antrena cei peste 65 de mușchi de pe față și gât. Tratamentele faciale cu microcurent personalizabile și sistemul patentat Anti-Shock™ transformă dispozitivul BEAR™ în cel mai eficient și cel mai sigur gadget pentru îngrijirea pielii.

Cum acționează BEAR™ și care sunt beneficiile celei mai energizante experiențe faciale?

BEAR™ este antrenorul tău personal cu cinci niveluri de intensitate care se adaptează perfect nevoilor pielii.

Tehnologia cu microcurent tonifică pielea. Beneficiile sunt:

  • piele tonifiată;
  • fermitate și efect de lifting;
  • un contur al chipului ferm, sculptat;
  • piele energizată, luminoasă.

Pulsațiile brevetate T-Sonic™ pătrund în profunzimea pielii. Beneficiile sunt:

  • stimularea circulației sanguine și a eliminării toxinelor din piele;
  • redarea energiei și a luminozității pielii;
  • boost al luminozității pielii;
  • creșterea absorbției produselor de îngrijire a pielii.

Serumul hidratant transferă în siguranță microcurentul de la dispozitiv pe piele.

Cum procedezi?

Glisează sferele cu microcurent pe piele, după ce ai aplicat serumul hidratant, pentru a stimula propriul colagen, pentru a repara elastina și pentru un efect de lifting. Dispozitivul stimulează procesele naturale de regenerare ale pielii. Forma ergonomică – un design Smart Swedish – se potrivește perfect tuturor curbelor și contururilor feței, așa că nu e nevoie să ai prea multă experiență în tratamente faciale. Confecționat din silicon ultraigienic, BEAR™ promite tratamente eficiente ca la un salon, până la 90 de utilizări per încărcare USB. Trebuie utilizat împreună cu aplicația FOREO.

FORWEO BEAR, Dispozitiv FOREO BEAR

Safety first!

Sistemul patentat Anti-Shock™ asigură eficiență și siguranță la cel mai înalt nivel. Senzorii ultra-smart scanează și măsoară rezistența pielii la electricitate de 100 de ori pe secundă. Ajustarea intensității se face în 0,002 secunde – mai rapid decât clipitul. Pentru o conductivitate optimă, trebuie aplicat un strat subțire pe piele înainte de a utiliza BEAR™. NU folosi NICIODATĂ dispozitivul BEAR™ fără ser conductiv, gel sau cremă.

Părerea mea

Cred că soluțiile invazive nu ar trebuie să fie primele pe listă atunci când vrei să menții un aspect fresh, luminos al pielii. Și mai cred că tehnologia smart este cel mai important atuu de care se poate bucura generația noastră acasă, în siguranță. Cred că ar trebui să schimbăm chiar și expresiile trecutului. No pain, no gain? E important să aducem un pic de FUN și mai mult SMART în ecuația îngrijirii pielii pentru rezultate care să ne facă să zâmbim mai des.

Foto: PR.