Tehnologia se inspiră din tendinţele din lumea modei!

huawei

Săptămânile modei sunt în toi, iar trendsetterii se mută de la New York, la Londra, la Milano şi, în cele din urmă, la Paris, pentru a fi primii care fac cunoştinţă cu tendinţele SS 2017. Şi tu poţi ţine pasul cu ei, ba chiar poţi fi prima care să aibă unul dintre cele mai cool itemuri ale toamnei!

Spune-i cum vrei: Huawei P9 sau accesoriul momentului, însă în curând îl vei putea comandă în două noi variante de culoare, roşu şi albastru, inspirate de curentul Pop Art al anilor ’60. Noile variante reflectă pasiunea şi strălucirea regăsite în lumea modei, iar rezultatul este un smartphone spectaculos, dedicat celor care definesc trendurile.

1

Mai mult, lumina are reflexii speciale pe carcasa telefonului datorită procesului de finisare şi a stratului adiţional de lac, adăugat finisajului metalic. Rezultatul? O varietate deosebită de efecte vizuale în diferite condiţii de iluminare. În plus, inovatorul sistem dual camera, proiectat împreună cu renumitul brand Leica Camera AG, integrează două camere foto de 12 MP, care surprind imaginile în cele mai mici detalii. Rezultatul este un smartphone care are capacitatea de a pune în valoare viziunea despre lumea artiştilor, a creatorilor de modă, dar şi a ta.

2

Huawei P9 este acum disponibil în şase variante de culoare: roşu şi albastru, adăugându-se variantelor de culoare existente deja, respectiv Rose Gold, Prestige Gold, Titanium Grey şi Mystic Silver, pe care le poţi comanda de la principalele magazine de electronice şi de la operatorii de telefonie mobilă.

Foto: Huawei

Categorii Lifestyle