Tinerii regizori români sunt provocați la concurs

Dacă ești un iubitor de teatru și, mai mult chiar, pasiunea ta s-a concretizat în proiecte de teatru, ești invitat la concurs. Teatrul Apollo111 și Asociația SUB25 anunță lansarea proiectului SATELIT, dedicat regizorilor tineri români. Toți tinerii regizori sunt invitați să înscrie în concurs proiecte de teatru după texte scrise de autori români contemporani. Membrii echipei artistice (regizor, scenograf, coregraf, compozitor etc, mai puțin actorii) trebuie să aibă sub 35 de ani. Două proiecte câștigătoare vor fi produse și montate pe scena teatrului Apollo111. O adevărată oportunitate pentru tinerele talente, nu-i așa?

Juriul care va alege proiectele câștigătoare este format din Radu Afrim (regizor), Bogdan Georgescu (dramaturg și regizor), Andreea Borțun (regizor, fondator Festival Ideo Ideis), Adrian Bulboacă (fotograf de teatru) și Bogdan Dumitrache (actor, fondator Apollo111). Înscrierile în SATELIT se pot face până duminică, 12 martie, la ora 17:00. Anunțarea proiectelor câștigătoare va avea loc pe 20 martie, iar producțiile vor avea premiera în luna mai. Așadar, nu mai ai foarte mult timp la dispoziție! Înscrie-ți și tu proiectul de teatru și poți avea satisfacția de a-l vedea pus în scenă.

Dacă vrei să te apuci de treabă este important să știi faptul că nu există condiții privind genul sau tematica spectacolului. Așa că ai liber la imaginație.  Pune-ți creativitatea la bătaie și participă la acest proiect care este o șansă pentru tine! În cazul în care nu ești tu interesat, dar cunoști un prieten pasionat de acest domeniu, anunță-l despre proiectul SATELIT!

Detalii despre înscrieri sunt pe http://apollo111.ro/satelit.html. Regulamentul complet al competiției este disponibil tot pe site-ul Apollo111.

Sursă foto: Apollo111

Citește și:

Idei de weekend: piese de teatru pe care nu ar trebui să le ratezi

Categorii Lifestyle