Teatru, filme, concerte de urmărit gratis, online

qreator home together edition maia morgenstern

Zilele acestea, o mulțime de ințiative culturale se mută de pe scenă sau din clădirile fizice în online, unde pot fi urmărite gratis de amatori. Astfel, avem o multitudine de opțiuni din care putem alege: concerte live, piese de teatru, filme, dar și cărți, disponibile în biblioteci virtuale. 

QREATOR – HOME TOGETHER EDITION

qreator home together edition maia morgenstern

Qreator, prin Home Together Edition, își deschide ușa virtuală și găzduiește săptămânal o serie de evenimente online, care pot fi vizionate exclusiv pe pagina de Facebook Qreator.

Vineri, 27 martie, de Ziua Internațională a Teatrului, spectacolul de teatru Mic și-al dracu’ cu Maia Morgenstern și Valentin Roșca va fi transmis live pe pagina de Facebook Qreator. De la ora 20:00 puteți viziona din fotoliul de acasă o comedie apetisantă cu bancuri, poezii și anecdote, poante, calambururi și rime vesele scrise de Ion Pribeagu.

Spectacolul se joacă pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și va putea fi vizionat gratuit, exclusiv în timpul transmisiunii live.

Salvează-ți evenimentul în calendar cu un click aici.

CONCERTE POP, ROCK

Coldplay

Amatorii de gen au la dispoziție numeroase înregistrări cu concerte live, ale celor mai cunoscuți artiști, pe platforma qello.com. Aici pot fi urmărite gratis reprezentații susținute de Madonna, Coldplay, The Lumineers, Lady Gaga, Elton John, Beyonce, Maroon 5 și de mulți alții.

CONCERTELE OPEREI DIN VIENA

concerte online gratis

Opera din Viena continuă să difuzeze gratuit zilnic spectacole de muzică clasică și de balet. Astfel, în 27 martie, din program face parte spectacoulul de operă Nunta lui Figaro. Dirijor: Adam Fischer. Cu: Carlos Álvarez (Conte d’Almaviva), Dorothea Röschmann (Contesa d’Almaviva), Andrea Carroll (Susanna), Adam Plachetka (Figaro), Margarita Gritskova (Cherubino).

BIBLIOTECI VIRTUALE

carti online gratis

Editura Humanitas a scos din rafturile editurii o selecție de cărți pe care le-au pus în format PDF pe site, astfel încât amatorii de lectură să aibă de unde alege cu ce să își umple timpul pe care îl petrec în casă. Mai multe detalii aici.

FILME ONLINE

filme online gratis

Dacă nu ești adeptul canalelor de streaming, ai mai multe variante sigure și legale unde poți găsi gratis peste 200 de filme. Dintre titlurile premium disponibile pe aceste platforme, enumerăm: Dead Poets Society, Rachel Getting Married, The Italian Job, Wonder BoysSuspiria etc. Mai multe detalii aici:

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle