“Te iubesc”, “Iartă-mă”, “Mulțumesc”: Spune-o cu un cadou inedit

intro

Fie că vrei să îi arăţi prietenei tale cele mai bune că te gândeşti la ea, să mulţumeşti cuiva pentru o favoare sau un gest frumos ori să arăţi că îţi pare cu adevărat rău în cazul în care ai dat-o în bară cu ceva, un cadou simpatic face cât o mie de cuvinte.

Spune „îmi eşti cea mai bună prietenă” cu…

… un cadou cu aer jucăuş, precum un cozoroc din piele, un breloc de prins la chei sau de purtat la poşetă, ori un sticker din piele care poate fi ataşat pe haine sau genţi. Alternativ, poţi merge pe varianta unui cadou mai sobru, cu aer preţios, precum o husă din piele pentru laptop, o agendă cu coperta din piele gravată, sau o eşarfă din mătase.

cl1

Spune „mulţumesc” cu…

… un cadou care oferă o porţie de răsfăţ, precum un desert gourmet (cum sună un jeleu din vin de Porto?), un ceai cu o aromă specială (Kusmi Tea vine în nenumărate versiuni şi în cutii absolut perfecte pentru a fi oferite în dar), ori o cafea cu esență ieşită din comun (bacon şi sirop de arţar – irezistibil), sau un parfum pentru păr. Nu uita să adaugi un thank you note, sau, poţi merge pe o varianta cu adevărat stylish – un set de cărţi poştale care înfăţişează 100 de coperte iconice ale revistei Vogue.

cl4

Spune „te iubesc” cu…

… un aparat foto miniatural cu care puteţi imortaliza instantanee simpatice împreună, un accesoriu pentru cravată pe care îl poţi grava cu un scurt mesaj, un set pentru bărbierit cu aer vintage. O idee bună este de asemenea un cadou de care va puteţi bucura împreună, precum un aparat pentru fondue de ciocolată, ori un kit pentru făcut cocktailuri. Bonus: un set de baloane cu un mesaj haios și romantic deopotrivă.

cl2

Spune „îmi pare rău” cu…

… o sticlă de vin, o brăţară chic, un ulei parfumat pentru corp sau pentru baie, sau o lumânare aromată (lumânările Diptyque sunt ideale drept cadou, nu numai graţie selecţiei de parfumuri somptuoase, ci şi pentru faptul că după ce lumânarea este consumată, paharul care o adăposteşte poate fi reutilizat – drept un suport pentru pensulele de machiaj, de pildă). Poţi de asemenea merge pe varianta dulce (la propriu şi la figurat) a unui kit pentru bezele gourmet, ori un platou din sticlă pentru cupcakes (dacă te pricepi să îl şi umpli de cupcakes, ai puncte bonus!).

cl3

SHOP THIS STORY:

Categorii Lifestyle