Te invităm la o nouă Style Revolution !

ecco stire

Ce faci pe 30 august, seara, la ora 19.30? Îți spunem noi: sigur mergi la mall (și îți iei și cardul cu tine!) Motivul este unul cât se poate de simplu: A List Magazine și ECCO te invită la un eveniment cu totul special, dedicat tuturor iubitoarelor de pantofi. Ești invitată la SHAPE REVOLUTION!

Așadar, notează-ți în agendă! 30 august, ora 19.30, la AFI Palace Cotroceni, în magazinul ECCO, A List Mgazine te așteaptă cu o mulțime de surprize. Distracție, cumpărături, trenduri, zeci de perechi de pantofi care abia așteaptă să fie încercate: nu-i așa că sună tentant? Te așteptăm să te alături Revoluției!

Îți mai spunem câteva secrete ale serii: echipa A List Magazine este alături de tine pentru a te ghida astfel încât să faci cele mai bune alegeri.

Dacă vă întrebați ce este Revoluționar la noul ECCO Shape, vă spunem doar atât: pantofii din această colecție reprezintă, practic, răspunsul potrivit la dorința ta cea mai fierbinte de a purta tocuri de 9 centimetri. ECCO Shape are un toc magic cu un design care permite alungirea tocului de 77 mm cu un plus de 15 mm. Acest lucru permite tocului de 75 mm să „crească” cu un plus de 15 mm pentru a da femeilor un toc de 90mm elegant și foarte confortabil. „Practic, o nouă gamă de încălţăminte şi articole din piele, inspirate de femei extraordinare şi cerinţele vieţii lor dinamice. „Am creat un pantof care este atât de sexy şi de confortabil încât sunt foarte mândru de rezultat”, spune Niki Tæstensen, şeful departamentului de creaţie. Trebuie să cauți în magazin noile modele din colecția Shape de toamnă/iarnă 2016 ECCO!

Te-am convins? Ne vedem pe 30 august, în magazinul ECCO la AFI Palace Cotroceni, la SHAPE REVOLUTION!?

#JoinTheRevolution

1200x628px