Te-ai inscris la InfiniTIFF Summit?

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania revine la Cluj și are loc între 25 mai și 3 iunie, iar între 25 mai și 2 iunie 2018, TIFF își va deschide porțile pentru cea de-a doua ediție a infiniTIFF, în cadrul căreia se va prezenta un amplu program de experiențe VR, cinema live, un workshop pentru #Stories pe Instagram și un program cu clipuri de pe YouTube, selectate de curatorii invitați.

Workshopul InfiniTIFF este coordonat de Dawid Marcinkowski și Katarzyna Kifert, cunoscuți ca The Kissinger Twins, un duo de regie de film interactiv. În lucrările lor, ei combină tehnologiile digitale cu filmul, muzica și literatura pentru a crea noi forme de storytelling.

Pentru a aprofunda subiectul de interes al secțiunii urmează infiniTIFF Summit, o conferintă de o jumătate de zi concentrată pe interacțiunea dintre film, storytelling și tehnologie. Sub îndrumarea unor speakeri internaționali cu experientă în domeniu, conferința va inspira publicul să exploreze colaborarea interdisciplinară și să regandească viitorul producției, distribuției și experienței filmului.

Conferința se adresează profesioniștilor din domeniul filmului, interesați de modul în care noile tehnologii modelează viitorul industriei cinematografice, precum și specialiștilor din IT, tech, desgin și antreprenoriat care doresc să exploreze noi aplicații și oportunităti de piață în tehnologie. infiniTIFF Summit are loc pe 30 mai, începând cu oră 13.00, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Categorii Lifestyle