Târgul Upgrade University Summit pune studenții români față în față cu universități de top la nivel global

Upgrade Academy, startup-ul educațional care pregătește liceeni români pentru admiterea la facultăți internaționale de top, organizează cea de-a doua ediție a Upgrade University Summit, pe 20-21 martie 2021. Evenimentul va avea loc online, iar accesul este 100% gratuit.

De-a lungul celor 4 ani de activitate, startup-ul fondat de Tinu Bosînceanu, absolvent de Matematică la Harvard, a pregătit peste 400 de elevi pentru a fi acceptați la facultăți din top 100 la nivel global, având o rată de succes de 95%. Pentru a crește șansele elevilor de liceu de a fi admiși la universități din Europa, Asia sau SUA, Upgrade Academy organizează o nouă conferință intensivă online de 2 zile, la care sunt așteptați peste 2000 de participanți.

Upgrade University Summit va consta în 19 sesiuni de prezentare, masterclass-uri și sesiuni de Q&A și este adresat în principal elevilor din clasele a 10-a și a 11-a, care își doresc să obțină oferte de la unele din cele mai prestigioase facultăți din lume.

Reprezentanții celor 10 universități invitate, printre care și Cambridge, Johns Hopkins, NYU, National University of Singapore, University of Amsterdam, precum și mentorii Upgrade (absolvenţi Harvard, Oxford şi Cambridge) vor aborda teme precum:

  • impactul pandemiei asupra procesului de aplicație
  • redactarea eseului personal
  • criteriile de acceptare ale fiecărei universități
  • alegerea unei facultăți din Europa în contextul Brexit

Evenimentul are loc exclusiv online, iar participarea este gratuită și se face în baza înscrierii în prealabil pe site. Agenda completă și lista speakerilor sunt disponibile pe https://www.upgradeacademy.ro/ro-upgrade-university-summit-2021.

Categorii Lifestyle