O țară nouă de vizitat, un nou serviciu Uber de testat
. Mai mult decât o simplă călătorie

Ți-ai ales următoarea destinație de vacanță? Va fi sigur un concediu de pomină. Dar dacă vrei să-l faci și de neuitat, îți recomandăm să testezi câteva dintre serviciile speciale Uber din jurul lumii.

Ai în plan India sau Vietnam pentru următoarea ta vacanță? Dacă treci prin New Delhi, Hanoi sau Ho Chi Minh City nu rata o călătorie cu UberMOTO. Perfect pentru a evita ambuteiajele, dar și pentru a economisi timp, UberMOTO se mișcă rapid pe două roți.  Mai mult decât atât, așa cum te-ai obișnuit, vei afla dinainte numele șoferului-partener, numărul de înmatriculare, dar și alte detalii legate de vehicul, ca nu cumva să te urci pe scuterul greșit.

Pregătit pentru Chile? Uber te așteaptă și acolo. Dacă nu mai ai răbdare până la iarnă și te-ai hotărât la o vacanță în Andes la ski, te sfătuim să încerci UberSki. Pentru o călătorie mai ușoară de acasă la pârtie și înapoi, cu tot echipamentul și distracția din dotare.

Nu-ți poți lăsa cățelul sau pisica acasă? Nicio grijă, Brazilia sau Mexic este destinația ta! pentru că ai la dispoziție UberPet. Un serviciu destinat celor care vor să călătorească cu pisică, câinele sau chiar cu peștișorul norocos. În orice caz, nu uita că, indiferent de țară, mereu îți poți suna șoferul partener să-l întrebi dacă e ok să iei cu tine și prietenul necuvântător.

Plănuiești să vizitezi o capitală europeană și să lași destinațiile exotice pentru data viitoare? Atunci, dacă treci prin Amsterdam, nu poți rata o plimbare pe bicicletă pentru a te simți ca un olandez veritabil. Și când pedalatul devine prea obositor, poți chema un UberBIKE. Cu această opțiune vei avea un șofer personal cu o mașină perfect echipată pentru a te duce cu tot cu bicicletă la tine acasă.

Dacă vacanțele eco sunt pe gustul tău, nu trebuie să pleci prea departe: Paris, Porto, Lisabona sau  București sunt doar câteva dintre orașele în care poți testa serviciul cu mașini 100% electrice – UberGREEN. Acest serviciu folosește vehicule electrice și hibride, special pentru a reduce emisiile poluante și pentru a respecta mediul înconjurător.

UberPOOL

Și dacă te afli  în trecere prin Paris sau Londra, poți încerca și serviciul care îți permite să-ți împărți călătoria cu alți utilizatori care merg către aceeași destinație cu a ta. Beneficiul acestui serviciu este că poți economisi până la 50% în comparație cu o cursă Uber normală, la care se adaugă și faptul că vei cunoaște oameni noi pe traseu.

Roma și Londra sunt orașe superbe, iar pentru a le vizita cum se cuvine, Uber a lansat un serviciu special: UberLUX. Cele mai faine mașini, cu cei mai buni șoferi-parteneri. Desigur, călătoria va fi costisitoare, dar în cazul acesta confortul și stilul nu au egal.

America este destinația ta finală? O alegere excelentă! Pentru iubitorii de vin – UberWINE e la un buton distanță. O opțiune care permite utilizatorilor să organizeze tururi tematice prin SUA, de la Santa Barbara până la San Luis.

Categorii Lifestyle