Talentul ”ascuns” al lui Pierce Brosnan

pierce brosnan pictor

Fostul interpret al lui James Bond, Pierce Brosnan (68 de ani), are un talent mai puțin cunoscut, dar la fel de dezvoltat, pe lângă cel actoricesc. Vedeta de origine irlandeză este și un talentat pictor și își vinde lucrările pentru milioane de dolari.

Pierce Brosnan va organiza și prima lui expoziție artistică din cariera de pictor, încurajat de faptul că a vândut un portret de-al lui Bob Dylan pentru 1,1 milioane de lire sterline. Stilul de pictură al actorului aduce cu cel al lui Picasso, spun criticii.

pierce brosnan pictor pierce brosnan pictor

Pierce Brosnan a prezentat câteva piese de-ale colecției sale pe Instagram, după ce a păstrat mai degrabă discreția asupra pasiunii sale, dar a fost încurajat de soția lui, Keely Shaye Smith, să-și prezinte public lucrările.

pierce brosnan pictor

pierce brosnan pictor

”Am cântărit decizia de a-mi arăta lucrările după ce am început să pictez într-o noapte neagră din 1987. După cum spune și draga mea soție, Keely, timpul trece și, dacă nu îmi organizez vernisajul până la sfârșitul anului, la Los Angeles, atunci când? E timpul să fac această mișcare”, a declarat actorul.pierce brosnan pictor Despre pasiunea ascunsă a alui Pierce Brosnan s-a aflat anul trecut, în urma unui documentar prezentat al Cannes de soția actorului, și imediat a fost rugat să doneze un tablou spre a fi licitat la o gală de binefacere. 

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle