Un serial de neratat: „Taboo”, cu Tom Hardy în rolul principal

Actorul Tom Hardy, nominalizat la Oscar pentru rolul din The Revenant, interpretează rolul principal în noul serial FX Taboo, care va avea premiera pe HBO GO pe 8 ianuarie. Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight.

Acțiunea serialului Tab00 are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului și s-a întors schimbat complet. Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața. Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Pe lângă Tom Hardy, care joacă rolul lui Delaney, din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce (Game of Thrones) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (House of Cards) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Game of Thrones), care apare ca Zilpha Geary și David Hayman ca Brace.

Taboo este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy, care este și producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott și Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy și Dean Baker de la Hardy Son & Baker și Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător. Taboo este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) și Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy și Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke și Peaky Blinders.

Serialul are opt episoade, fiecare de câte o oră, și este disponibil de pe 8 ianuarie pe HBO GO.

Foto: HBO România

Categorii Lifestyle