Sweet Paprika și Maison Mimino, la Alist Designers Boutique

După cum știi, de ceva vreme a început un nou sezon Alist Designers Boutique, un proiect care ne e foarte drag și care-și dorește să te împrietenească mai pe îndelete cu designerii locali și creațiile lor. 

Ediția trecută, ai avut ocazia să intri un pic în lumea Izabela Mandoiu și Lemnia la Alist Designers Boutique, și să-ți achiziționezi piese din cele mai recente colecții, iar acum, îți propunem o nouă sesiune de shopping, cu alți designeri români: Sweet Paprika și Maison Mimino.

Așadar, în perioada 8 iulie- 4 august 2019, două branduri la fel de îndrăgite –Sweet Paprika și Maison Mimino  – te așteaptă în buticul nostru din București Mall (lounge area).

„Am creat acest concept, Maison Mimino, în cadrul căruia mi-am propus să colaborez cu oameni talentați (artizani, producători mici sau meșteri populari de pretutindeni) pentru a crea împreună produse inspirate din tradiția meșteșugăritului – printre ele, împletitul din papură, trestie, răchită.”, spune Olesea Savca, fondator Maison Mimino.

„Conceptul Sweet Paprika a fost imaginat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice- femei”, explică Gabriela Atanasov-Popa despre brandul de haine pe care l-a lansat în urmă cu șase ani. „În modă, la fel ca și în bucătărie, totul se rezumă la bun gust.” Și noi abia așteptăm să vedem ce gust are vara lui 2019 îmbrăcate în rochiile Sweet Paprika.

Parteneri: Pantene, București Mall.