Susţine-l de mic în cariera lui de om mare! 

1,2,3 la perete stai! Iată cum au trecut anii, iar viaţa, viaţa ta a devenit dinamică, activă, plină de lucruri pe care le ai de făcut pentru tine, pentru carieră şi pentru familia ta. Ai reuşit până acum să îmbini perfect planurile de carieră cu cele legate de familie, şi mai nou, pe lista ta, apar şi planuri pentru copilul tău. Visezi deja la ce universitate va merge, cum va sări nişte paşi pe care tu ai fost nevoit să-i faci pentru a ajunge la rezultatul de astăzi sau cum va pune bazele primei afaceri de familie.

Pandemia de COVID-19 ne-a făcut pe toți să fim mai atenți la nevoile noastre și ale celor dragi. Am conștientizat, poate mai brusc ca niciodată, că un moment neprevăzut ne poate duce departe de planurile noastre. Ce este mai important decât să fim pregătiți de neprevăzut, mai ales atunci când în discuție este viitorul celor dragi?

Zi de zi, oferim daruri copiilor noștri. Le oferim viața, timpul și dedicarea noastră, lucruri materiale, amintiri și multe exemple de bune practici. Indiferent de cât de repede ar fugi timpul, fiecare părinte îți dorește să poată face asta o perioadă cât mai lungă din viața copilului său. Însă odată cu trecerea anilor, nevoile și dorințele unui copil se schimbă, devin mai complexe și tot mai greu de ținut pasul cu ele. Cum ar să îi poți oferi copilului tău un cadou pe care să îl poată deschide la momentul potrivit, atunci când va avea nevoie? Și să știi că, odată cu el, va primi măcar o parte din sprijinul necesar pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, indiferent de alegerile lui.

Anticipând visele tale și ale copilului tău, Groupama Asigurări îți vine în ajutor cu o asigurare de viață cu economisire pentru copii. Vei putea, astfel, să fii alături de copilul tău în cele mai importante momente ale vieții lui: studii, căsătorie, primii pași în antreprenoriat sau, de ce nu, o călătorie în jurul lumii.

Cum te ajută acest produs să fii alături de copilul tău și să-l sprijini în planurile lui de viitor?
În primul rând, asigurarea de viață cu economisire pentru copii are 3 componente esențiale unei asigurări complete: asigurare de viață pentru părinte, asigurare medicală pentru intervenții chirurgicale în cazul copilului și componenta de economisire, prin care îi poți asigura copilului tău sprijinul financiar necesar unui început în viață. Astfel, vei putea pune bazele încă de pe acum, celui mai important proiect din viața de părinte: viitorul copilului tău. În plus, produsul oferă și protecție financiară garantată în cazul în care nu se va mai putea bucura de prezența ta în momentele importante din viața lui.

Care sunt beneficiile produsului oferit de către Groupama Asigurări? Asigurarea cu economisire pentru copii oferă flexibilitate în ceea ce privește termenii contractuali, siguranța capitalului investit, promptitudine și consiliere. Mai mult, dacă un eveniment nefericit are loc, prin opțiunea Premium, Groupama Asigurări preia costurile destinate asigurării. Astfel, la finalul perioadei contractuale, copilul va beneficia de toată suma asigurată de părintele său.

Groupama Asigurări a înțeles nevoia oricărui părinte de a fi alături de copilul său în cele mai importante momente ale vieții, indiferent de circumstanțe.

Iar pentru că viața este imprevizibilă și plină de necunoscut, o asigurare de viață pentru părinte cu economisire pentru copil poate fi certitudinea de care ai nevoie când te gândești la viitorul copilului tău.

Studiile companiei arată că părinții sunt interesați în egală măsură de viitorul copiiilor lor, iar vârsta medie la care un copil primește un astfel de cadou de la părinții săi este între 5 și 6 ani. Sigur, cu cât începi să economisești mai repede, cu atât suma pe care în final o va primi va mai mare. Poate un moment bun să începi să te gândești la viitorul lui care este în mâinile tale și să îl susții de mic în cariera lui de om mare.

Groupama Asigurări este alături de tine, ca tu să poți fi alături de copilul tău! Uită de grijile pe care le simți când te gândești la riscuri sau incertitudini. Cu Groupama Asigurări, rolul de părinte activ devine cu ușurință o realitate.

Asigurăm tot ce contează pentru tine. 

Alo Groupama: 0374 110 110 www.groupama.ro

(P)

Categorii Lifestyle