Susan Sarandon își scoate la vânzare apartamentul din New York în care a locuit 29 de ani

susan sarandon new york

Susan Sarandon (73 de ani), actrița laureată cu Oscar în 1996 pentru filmul ”Culoarul morții”, își vinde pentru suma de 7,9 milioane de dolari apartamentul cu o panoramă magnifică asupra New Yorkului, în care a locuit timp de 29 de ani.

Apartamentul, cu o suprafață de aproape 600 de metri pătrați, se întinde pe două etaje și are vedere către Empire State Building și către World Trade Center. Locuința prevede cinci dormitoare, șase băi, două bucătării și spațiu extins la exterior. Proprietatea a fost cumpărată de Susan Sarandon în 1991 și este situată în zona Chelsea din Manhattan, la etajul șapte și opt al unei clădiri de apartamente.

susan sarandon new york

susan sarandon new york

Apartamentul are și o bibliotecă imensă care poate fi transformată în al șaselea dormitor, iar amenajările interioare prevăd podele din lemn natur, aer condiționat, tavane înalte, șemineu și o spălătorie complet utilată.

De asemenea, accesul în apartament se poate face și direct din liftul clădirii, iar primul etaj al apartamentului este dedicat mai ales oaspeților – unde se află una dintre bucătării, trei dormitoare, două băi, cameră de joacă, terasă și șemineu.

susan sarandon new york

susan sarandon new york

susan sarandon new york

Unul dintre dormitoarele principale are baie proprie, dressing și balcon privat. Una dintre băile din casă este decorată de Susan Sarandon în tonuri de albastru aprins și este decorată în întregime cu diplome și premii primite de-a lungul timpului de cunoscuta actriță, printre care și trofeul Oscar.

susan sarandon new york

susan sarandon new york

Apartamentul este și locul în care vedeta și-a crescut cei trei copii, adulți acum – Eva Amurri, 35 de ani, Jack, 31 de ani și Miles, 28 de ani. Susan Sarandon își motivează decizia de a vinde casa prin faptul că aceasta este prea mare acum doar pentru o singură persoană.

Susan Sarandon a fost căsătorită o singură dată, cu Chris Sarandon, între 1967 și 1979, cu care nu a avut copii. Apoi, a mai avut două relații de lungă durată, cu Franco Amuri, tatăl Evei, și cu actorul Tim Robbins, tatăl celor doi fii.

Foto: Hepta, Sotherby’s International

Categorii Lifestyle