Surprize, surprize. Cine îl va interpreta pe Batman în cel mai nou film al seriei

La 30 de ani distanță de ultima apariție într-un film Batman, el este actorul care va intra din nou în pielea personajului care i-a adus celebritatea.

În 1992, Michael Keaton apărea pentru a doua oară în rolul omului-liliac, în filmul Batman se întoarce, regizat de Tim Burton. Actorul, azi în vârstă de 69 de ani, ar fi vrut să fie distribuit și în Batman Forever (1995), însă a refuzat propunerea Warner Bros. după ce regizorul său favorit a fost concediat de studiourile americane de film.

În 2022, Michael Keaton va îmbrăca din nou costumul și capa lui Batman în filmul The Flash, care va fi regizat de Andy Muschetti. Deși intriga filmului nu e cunoscută încă, se știe sigur că Michael Keaton îl va juca pe Bruce Wayne la bătrânețe. El va face echipă cu Ben Affleck, un alt actor care i-a dat viață lui Batman în Batman vs Superman: Zorii dreptății (2016). Conform producătorului de film Walter Hamada, citat de New York Times, filmul va continua acțiunea lăsată în filmul Batman se întoarce. The Flash e programat să-și facă apariția în cinematografe în vara lui 2022.

Categorii Lifestyle