Surprize prețioase pentru copiii mici și mari. Cu dragoste, de la Teilor!

Mai sunt doar câteva zile până la 1 iunie, ziua în care copiii din întreaga lume se bucură de momentul lor de glorie. Este încă un prilej să fie răsfățați, să fie iubiți, să primească și mai multe cadouri și toată atenția părinților și bunicilor. Ei bine, dacă ești în căutare de noi idei, anul acesta poți înlocui clasicele jucării și cărți cu o bijuterie de neuitat.

Deși bijuteriile excepționale au o frumusețe intrinsecă, detaliul care le oferă cu adevărat valoare este semnificația lor în inima noastră: fie că este vorba despre prima bijuterie pe care am primit-o sau pe care o dăruim unui copil, fie că este bijuteria care ne trezește amintiri prețioase, fie că este piesa care ne stârnește bucurie de fiecare dată când o purtăm.

Teilor reinventează conceptul de bijuterie ludică, prin colecții acordate fiecărei vârste. În această vară, două noi colecții ne invită la joacă:

Cuore – Povești dintr-o lume minunată transpune în aur și email elemente naturale care, prin ochii copiilor, devin personaje fabuloase: fluturașii, delfinii sau steluțele.

Metalul prețios îmbinat cu pietrele colorate creează un univers miniatural rezultat parcă dintr-o joacă a artizanilor, fără a pierde din eleganța specifică Teilor.

Sweet Delights  – Gustul fermecat al copilăriei ne tentează să ne bucurăm precum copiii de un cadou cu sclipiri luxuriante în piese cu design delicat și original adaptat life-styleului modern, păstrând elementele care fac din bijuteriile de înaltă clasă obiecte de artă, dincolo de utilitatea lor estetică.

Brățările cu pandantive cheiță, colierele cu steluțe sclipitoare sau cerceii în formă de flori cu petale colorate care ne amintesc de savoarea copilăriei.

Tu ce cadou i-ai pregătit copilului din tine? Descoperă poveștile dintr-o lume minunata aici!