Surprize la Oscar 2020, pe ultima sută de metri. Cine va prezenta gala

oscar 2020

De duminică într-o săptămână are loc cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar, iar vedetele au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marele show care recompensează cele mai bune producții cinematografice și cele mai bune prestații actoricești de anul trecut.

Prima surpriză a acestui an este accea că nu va exista un prezentator oficial al galei, la fel ca și anul trecut. În 2019, actorul de comedie Kevin Hart rămăsese singurul în cărți petru prezentarea show-ului, dar numele lui a fost șters de pe listă în ultimul moment, din cauza unor postări nu tocmai ortodoxe de pe conturile lui de social media, care includeau afirmații homofobe. Astfel, organizatorii au hotărât atunci să nu mai impună o gazdă pe scena premiilor și la fel se va proceda și în acest an. Totuși, la gala Oscarurilor, scena va fi plină de vedete, deoarece au fost anunțate numele care vor decerna premiile.

Vom avea ocazia să-i vedem pe Keanu Reeves, Penélope Cruz, Shia LaBeouf, James Corden, Regina King, Rami Malek, Olivia Colman și Mahershala Ali, Beanie Feldstein, Zack Gottsagen, Diane Keaton, George MacKay, Steve Martin, Maya Rudolph, Sigourney Weaver, Zazie Beets, Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Mindy Kaling, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran sau pe Kristen Wiig.

Printre nominalizații din acest an se numără Martin Scorsese, Sam Mendes, Quentin Tarantino, Antonio Banderas, Leonardo DiCaprio, Joaquin Phoenix, Adam Driver, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Renee Zellweger, Tom Hanks, Al Pacino, Brad Pitt, Joe Pesci, Margot Robbie și mulți alții.

Gala decernării premiilor Oscar are loc pe data de 9 februarie la Dolby Theatre de pe Hollywood Boulevard.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle