Suprize plăcute pentru călători. Ce ne-a pregătit Wizz Air

Ne place să călătorim în tot mai multe destinații, iar acum Wizz air vine în ajutorul nostru cu o nouă politică de bagaje.

De la 1 noiembrie Wizz Air, compania aeriană are o nouă politică de bagaje transparentă cu scopul de a facilitarea îmbarcarea și de a reduce întârzierile cauzate de bagaje.

Așadar, din 1 noiembrie, fiecare pasager are dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziționat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a transporta în cabină și un troller (55x40x23 cm). Pe baza feedback-ului primit de la pasageri, dar și a schimbării obiceiurilor de călătorie, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu prețuri care încep de la doar 7 euro, pentru a facilita confortul călătorilor.

Noua politică de bagaje clară și echitabilă este foarte flexibilă, deoarece le permite clienților să aleagă între mai mult de 50 de variante de bagaje de mână gratuite sau de cală, în funcție de preferințele lor individuale.

Compania îi încurajează pe pasageri să împacheteze bagajele eficient și să achiziționeze WIZZ Priority, un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) și un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar și îmbarcare prioritară de la doar 5 euro.

Wizz Air consideră că această abordare transparentă și clară a politicii privind bagajele va contribui la o îmbarcare mai confortabilă și mai rapidă, la o experiență mai bună a pasagerilor și, în același timp, la creșterea punctualității. Având mai multă siguranță că bagajele au loc la bordul aeronavelor, precum și o selecție mai largă de opțiuni privind greutatea și mărimea bagajelor, pasagerii pot alege de acum dintr-o paletă de preferințe fără precedent.

Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air, a menționat: „ Începând cu 1 noiembrie, vom face călătoriile mai confortabile, oferind în același timp cele mai mici prețuri posibile în întreaga rețea extinsă de 143 de destinații din 44 de țări.”

Categorii Lifestyle