Summer Well 2017: în vacanţă la Domeniul Ştirbey

Cu fiecare an ce trece înţeleg tot mai bine de ce i se spune A Festival Like A Holiday! Pentru că are loc într-un spaţiu verde, absolut minunat, numai bun pentru câteva zile de relaxare. Pentru că muzica este de-a dreptul magică şi te acaparează cu totul. Pentru că tot ce se întâmplă la Domeniul Ştirbey în fiecare an, în weekend-ul de la jumătatea lunii august, este o experienţă care pur şi simplu îţi face vara mai frumoasă!

La Summer Well vii pentru că ştii că întotdeauna va fi un pariu câştigător. Chiar dacă asculţi doar trei, patru artişti sau trupe din program, pleci de la festival cu noi obsesii muzicale şi un playlist care să te ţină luni bune de acum înainte.

All green ❤ #summerwell2017 #summerwell #festivaltime #summertime #foodcourt #alistmagazine

O postare distribuită de A List Magazine (@alistmagazine) pe


Sâmbătă, în prima zi oficială de Summer Well – anul acesta am avut şi ziua 0, vineri, pe 11 august, care a culminat cu un Night Picnic de poveste – îi aşteptam pe The Kills, dar, între timp, i-am descoperit pe britanicii de la Honne, care trebuiau să vină la ediţia de anul trecut, însă nu au mai ajuns. De această dată, planetele s-au aliniat, iar concertul lor de la Summer Well a mers numai bine cu sesiunea de relaxare la iarbă verde!

După The Kills, între două cozi la pizza (long live Camionetta!) şi la îngheţată, i-am prins şi pe cei de la Metronomy, iar seara s-a încheiat într-un mod genial, cu multă energie şi ropote de aplauze pentru Interpol, un alt #crush de la Summer Well 2017.

Cum ne-am strecurat în faţă la The Kills 😜 #summerwell2017 #summerwell #thekills #music #afestivallikeaholiday #alistmagazine

O postare distribuită de A List Magazine (@alistmagazine) pe

A doua zi de festival a început ceva mai târziu pentru mine şi, din motive ce ţin de… parcare, l-am ratat pe Roosevelt, însă am ajuns la timp pentru Nothing but Thieves, pe care i-am văzut a doua oară în acest an. În septembrie lansează album nou, Broken Machine, care sună tare bine, iar la Summer Well au avut, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai bune concerte.

După ultima piesă NBT, am dat o ultimă tură prin parcul de la Buftea (proiecţiile de pe lac arătau WOW pe întuneric!), pentru că urma un maraton muzical de neratat: Birdy, Glass Animals şi Editors.

Birdy la @summer_well_festival 😍😍😍 #birdy #summerwell2017 #summerwell #afestivallikeaholiday #alistmagazine

O postare distribuită de A List Magazine (@alistmagazine) pe

Pe Birdy îmi doream cel mai mult să o văd şi o să ascult live, iar concertul său de la Summer Well rămâne în topul favoritelor mele din această vară. People Help The People, Wings şi, desigur, Skinny Love: cu un pian şi o voce impresionantă, Birdy a reuşit să construiască un moment demn de categoria „piele de găină”. Mi-a plăcut enooorm, cred că am rămas hipnotizată minute bune după ce a plecat de scenă!

Au urmat cei de la Glass Animals, despre care ştiam că sunt grozavi, dar nu mă aşteptam să fie CHIAR AŞA MULT PESTE AŞTEPTĂRI! M-au lăsat fără cuvinte, iar după ce am văzut reacţia publicului, mi-am dat seama că nu e de la mine, ci de la magicii Dave, Andrew, Edmund şi Joe, pe care trebuie să îi revăd cât de curând, pentru că nu mă mulţumesc doar cu doza de Glass Animals de la Summer Well!

Şi oare mai este nevoie să spun ceva de Editors? Ceva ce nu s-a spus, ceva ce nu a fost fotografiat sau transmis live pe Facebook? Cuvintele sunt de prisos în cazul acesta. Englezii din Birmingham au încheiat PERFECT o seară de duminică, Summer Well 2017, dar şi maratonul meu de festivaluri de muzică!

Pe anul viitor!

Categorii Lifestyle