Summer trends – Transformările de look ale starurilor

transformari de look

Vara este sezonul schimbărilor, așa că astăzi punem sub lupă transformările de look ale vedetelor de la Hollywood și nu numai.

Noua tunsoare a lui Kim Kardashian, turcoazul din părul lui Maisie Williams, blondul platinat al lui Sophie Turner și exemplelele pot continua: dezbatem ultimele tendințe în materie de hairstyle în rândul vedetelor, așa că, dacă te gândești la o schimbare de look, poate că exemplele următoare te vor inspira.

Sophie Turner din Game of Thrones s-a lăsat inspirată de culoarea personajului Daenerys Targaryen și a trecut la roșcatul care ne plăcea foarte mult la un blond platinat extrem de interesant. Nu știm dacă își va păstra nuanța până vor începe filmările pentru al șaptelea sezon din Game of Thrones, dar ar fi amuzant să vedem o „bătălie” a look-urilor în Westeros.

1

Karlie Kloss a trecut vara aceasta de la părul său bronde la un blond cu reflexii roz spre vârfuri. Ne place mult, mult!

2 karlie kloss

Cara Delevingne și-a scurtat considerabil părul și a optat pentru niște bucle lejere. Noua tunsoare se potrivește mult mai bine stilului său tomboy, plus că îi încadrează chipul perfect.

3 cara

Este sezonul schimbărilor de look pentru vedetele din Game of Thrones, iar Maisie Williams nu a făcut excepție și a ales să își vopsească părul într-un cyan extrem de cool. În urmă cu doi ani, și Kylie Jenner s-a jucat cu această nuanță simpatică.

4

După ce a experimentat cu un bob blond platinat, rujuri în nuanța oxblood și ținute metalice, Taylor Swift a adoptat un look cuminte, care ne aduce aminte mai degrabă de perioada în care era o puștoaică timidă din Texas, tot timpul cu chitara în mână. Un ton cald de blond, un breton asimetric, onduleuri lejere: iată ultima apariție a lui Taylor Swift pe străzile New York-ului.

5

Shay Mitchell, actrița din Mother’s Day și Pretty Little Liars, a renunțat la brunet și a trecut la un honey blonde care se potrivește perfect tenului său. Atenție însă, trecerea de la o nuanță atât de închisă la una deschisă nu este deloc ușor de realizat și rezultatul poate varia în funcție de pigmentul din firul de păr.

6

Este poate cea mai importantă schimbare de look pentru Kim Kardashian de la experimentul cu blondul platinat încoace. Aceasta și-a vopsit părul șaten și a adoptat o tunsoare de tip lob (long bob) foarte cool.

7

Foto: hepta.ro