Summer State Of Mind – Colecția care îți oferă 50.000 de variante de mix & match!

Regula aceea care spune că ar trebui să asortezi slipul costumului de baie cu sutienul (alimentată, după părerea mea, şi de faptul că multe labeluri vând costumele de baie în set, nu separat?)? UITĂ DE EA!

Dă fuga într-un magazin Penti şi fă un update ţinutei pentru plajă – de ce la Penti? Pentru că noua colecţie permite peste 50.000 de mixuri diferite! Eu zic că e de-ajuns chiar şi pentru cele mai greu de mulţumit dintre noi pentru a ne juca cu piesele de îmbrăcăminte, creând look-uri absolut unice!

Ai să găseşti opţiuni din belşug – atât modele minimaliste, cât şi piese cu printuri exuberante. În plus, colecţia oferă modele pentru orice formă de siluetă.

Pentru clasicul costum de baie întreg, abordarea este, în această vară, una jucăuşă, prin decupaje neaşteptate şi elemente precum franjuri şi volane – de asortat pe faleză sau în pauza de plajă pentru mers la masă, cu o pereche de pantaloni evazați din macrame! Costumele de baie din două piese se remarcă prin forme diverse şi ingenioase, care avantajează diverse tipuri de siluetă, ascunzând în acelaşi timp eventuale imperfecţiuni.

Noua colecţie Penti cuprinde şase game, fiecare reprezentând câte un stil diferit şi o sursă de inspiraţie aparte, aşa cum lasă de înţeles şi numele pe care îl poartă fiecare: Mistic, Etnic, Riviera, Tropical, Minimal şi Synergy.

Gama Mistic e caracterizată de aerul romantic dat de elementele din dantelă colorate, dar şi de detaliile croşetate şi brodate. Are ca tematică principală ideea de contrast, şi este evidenţiată de culorile îndrăzneţe.

Gama Etnic este caracterizată de un mix armonios între imprimeurile etnice și nuanțe multicolore. Fiecare purtare se transformă, astfel, într-o calatorie exotică.

Gama Riviera va picta vara în nuanțe bogate de albastru transpuse în imprimeurile tradiționale. Tema de inspirație marină se regăsește și în cee ce privește accesoriile de plajă, precum fustele, pantalonii scurți și eșarfele.

Asa cum te duce cu gândul la simplul auz al numelui pe care îl poartă, gama Tropic este inspirată de un design colorat, cu motive vegetale și tropicale.

Simplitatea și minimalismul sunt caracteristicile distinctive ale gamei Minimal. Transmit o eleganță sexy, dar, în același timp, nonșalantă.

Gama Synergy este creată pentru personalitățile dinamice. Imprimeurile colorate completează  atitudinea relaxată si cool a celor care se se aventurează în valurile marii, dar știu în acelasi timp să aprecieze momentele de relaxare pe plajă. Paleta cromatica constă într-un mix de imprimeuri grafice, cu linii gros conturate, sloganuri și splash-uri de culori neon.