Styling Tips: 5 idei de ținute pentru weekend

idei de tinute weekend

Dacă în timpul săptămânii suntem constrânși de eticheta vestimentară de la joburi, în weekend-uri putem să jonglăm cu piesele după bunul plac și să ne exersăm imaginația în fel și chip în compunerea outfiturilor. Așa că venim cu câteva idei de outfituri care să te inspire și pe care să le scoți la plimbare weeekend-ul acesta.

Salopeta 

Salopetele au făcut înconjurul podiumurilor în acest sezon și ar fi o idee bună să le oferi ceva mai multă atenție. Poartă o salopetă cu croi simplu, chiar minimalist, cu sacouri supradimensionate și pantofi cu toc arhitectural. 

Fusta lungă

Încă puțin și-o să ne putem folosi de fustele lungi cât de des ne dorim. Până atunci însă, alege o fustă dintr-un material ceva mai gros, uni și mixeaz-o cu un pulover statement, într-o culoare contrastantă și cu sneakers.

fusta lunga

Trenciul oversized

Trenciul supradimensionat se menține încă pe primele poziții în topul trendurilor, așa că nu-l pune încă la păstrat. Poartă-l cu alte piese loose fit și, dacă vrei un outfit foarte sofisticat, alege un costum în aceeași nuanță cu cea a trenciului. 

trenci supradimensionat

Pantalonii loose fit

Alege o pereche de pantaloni largi, cu talie înaltă și asociază-i cu pulovere cropped sau chiar cu sacouri supradimensionate și botine cu vârf ascuțit.

pantaloni loose fit

Mantoul în carouri

Carourile se mențin și ele pe poziții fruntașe în topul trendurilor, iar una dintre variantele cool în care poți adopta această tendință e să alegi un mantou structurat, cu croi ușor atopic. Poartă-l cu o helancă și pantaloni skinny, cu cizme ori botine cu vârf pătrat. 

mantou carouri

Foto: hepta.ro