Styling tips: 5 idei de ținute pentru weekend

idei tinute

În timpul săptămânii, de cele mai multe ori, suntem constrânși de eticheta vestimentară de la joburi, dar weekend-urile vin la pachet cu relaxare și ne permit să jonglăm cu piesele după bunul plac și să ne exersăm imaginația în fel și chip în compunerea outfiturilor. Așa că ne-am gândit c-ar fi o idee bună să-ți propunem câteva idei de outfituri, care să te inspire când îți alegi ținutele pentru această mini-vacanță.

Rochia de vară + fusta midi

O rochie ușor minimalistă, din bumbac, poate funcționa fantastic cu o pereche de ciocate și un sacou structurat. Hei, încă te mai poți bucura de ciocate și botine, de ce să nu profiți de asta? Ai o fustă midi dreaptă, cu snake print, cumpărată sezonul trecut? E vremea ei acum. Poart-o ca în exemplul de mai jos și schimbă pantofii cu o pereche de sandale albe cu barete subțiri. 

idei tinute weekend

Sport all the way

Articolele sport au câștigat tot mai mult teren în outfiturile noastre de zi cu zi. Așa că weekendul ăsta ai putea să testezi un outfit full sport, ca în exemplul de mai jos. Trece pe listă și un bucket hat, ochelari a la anii 90 și o borsetă purtată în bandulieră. 

Rochia vaporoasă

Rochiile au potențial mare de-a deveni plictisitoare până se termină vara, așa că poți să spice things up a bit și să le accesorizezi diferit de fiecare dată. Sacul din catifea poate funcționa încă, deși și-a atins apogeul în lista tendințelor acum două sezoane, iar pantofii și sandalele cu toc geometric sunt must-have acum. 

idei tinute

Fusta din piele

Fusta din piele e de găsit în majoritatea magazinelor mass-market, așa că nu-ți va fi greu să găsești un model care să-ți placă. Ca să-i dai un aer edgy, asociaz-o cu un sacou supradimensionat de inspirație masculină și cu o pereche de pantofi de inspirație retro.